TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundservicemedarbetare till 4 månaders uppdrag.

Du som talar flytande danska sökes till omgående konsultuppdrag inom kundtjänst i Malmö

Customer Service´s uppdrag är att ge optimal service och support till externa/interna kunder i Sverige, Danmark och Norge. Vi söker därför dig som talar flytande danska till detta uppdrag. Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en anställning under uppdragets längd hos oss på TNG. Uppdraget startar den 11 januari och pågår till 30e april. Uppdraget kan även komma att förlängas.
Kulturen hos kunden präglas av gemenskap och stolthet över fantastiska varumärken. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Funktionen bidrar till hög leveranssäkerhet genom bevakning och optimering av order, leveranser och fakturering, och har kontaktytor inom hela  företaget. Arbetet omfattar även andra administrativa uppgifter så som avvikelsehantering, returhantering, reklamationer, krediteringar och att registrera masterdata m.m.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Befattningen är placerad på kundens kontor i centrala Malmö.

VEM ÄR DU?

Tjänsten kräver att du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta. För att du ska trivas i rollen ska du vara drivande, inte vara rädd för att ta tag i saker och ha en vilja att hitta/se lösningar och förbättringar. Då det är viktigt att våra kunder får bra och snabb service ska du vara lösningsorienterad och snabb på att registrera och skriva/besvara mail till våra kunder, kollegor och samarbetspartners. Som person är du serviceinriktad, stresstålig samt har god social kompetens och är en genuin teamplayer.

Alla lediga jobb