TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundservicemedarbetare till Södertälje, Stockholm

Nu söker vi flera ansvarstagande och kommunikativa kundservicemedarbetare till vår kund i Södertälje, Stockholm.

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice eller administration och brinner för att sätta kunden i fokus? Är du dessutom strukturerad, kommunikativ och stresstålig? Då kan du vara rätt person för detta uppdrag! Vi söker flera kundservicemedarbetare till vår kund i Södertälje, Stockholm, för ett uppdrag på ett år. Möjligheten till hybridarbete finns.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund är en medelstor organisation som värdesätter varje anställd, men som genom den stora koncernen också besitter många möjligheter. Det är det bästa av två världar! Här erbjuds utrymme för handling, och för ambitiösa och idérika individer finns stora möjligheter att påverka. 

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan komma att variera lite beroende på vilken grupp på avdelningen du kommer arbeta, men du kommer bland annat arbeta med att:

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som pågår i ett år. Arbetet är förlagt på kontorstider och du kommer arbeta från vår kunds huvudkontor i Södertälje, 30 minuter från Stockholm. Det finns möjlighet till hybridarbete.

Avdelningen du kommer tillhöra är ansvarig för kundservice och support samt den administrativa hanteringen gentemot kunderna. Man arbetar mot privatkunder, företagskunder och återförsäljare. Totalt arbetar cirka 60 personer på hela avdelningen och den är uppdelad i fyra olika team, och vi söker medarbetare till samtliga av dem. Här erbjuds ett mångsidigt och utvecklande arbete, och det största fokuset är att erbjuda kunderna den bästa möjliga servicen.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har minst en gymnasieexamen och gärna tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice eller administration. Du bör ha goda kommunikationsfärdigheter, både skriftligt och muntligt, på både svenska och engelska, samt vara en van användare av Office-paketet. Du är stresstålig, strukturerad, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta med andra. Att ta ansvar och sätta kunden i fokus är en självklarhet för dig.

Alla lediga jobb