TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundservicemedarbetare till Sortera i Stockholm

Sortera Recycling söker efter en hjälpsam och driven kollega till teamet inom kundservice med placering i Liljeholmen, Stockholm.

Vill du vara del av ett dynamiskt team inom kundservice och bidra till en hållbar framtid? Vi söker en engagerad kundservicemedarbetare som kommer att vara spindeln i nätet gällande service både mot kund och internt. Om du är en serviceinriktad och lösningsorienterad person med en stark vilja att utvecklas, kan detta vara din nästa utmaning!

Välkommen att läsa mer och skicka in din ansökan idag.

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett bolag som verkar inom insamling och återvinning av bygg- och anläggningsavfall med en tydlig miljöprofil som arbetar för att vara den ledande miljöaktören inom branschen. Här kan du göra skillnad! Detta har bland annat lett till att Sortera hamnat på plats nummer 11 på Sustainable Brand Index B2B över Sveriges 20 mest hållbara företag inom kategorin Business to Business, som är en del av Europas största studie om hållbarhet. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare på Sortera kommer du att spela en avgörande roll i att hjälpa kunderna att förstå och använda våra tjänster. Dina främsta arbetsuppgifter kommer därför vara följande:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående, som förväntas pågå till 31 augusti 2024. I den här rollen kommer du att arbeta varje dag på plats på huvudkontoret i Liljeholmen och arbetstiderna är förlagda mellan kl. 07:00-16.00 på vardagar. Du kommer att få utbildning om Sorteras verksamhet samt tjänster och därmed är tidigare kunskaper inom avfallshantering och sortering inget krav.

Notera att detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd som konsult hos TNG och arbeta på plats hos Sortera i Liljeholmen. Hos oss är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Våra förväntningar

För att lyckas och trivas i rollen ser vi gärna att du är serviceinriktad, lösningsorienterad och är van att använda telefon som ditt främsta arbetsverktyg. Tidigare erfarenhet från en liknande roll inom kundservice eller annat serviceyrke är meriterande men inget krav. Du har god systemvana samt grundläggande kunskaper i Office-paketet och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, strukturerad och tycker om att ha många bollar i luften. Du har en genuin vilja att hjälpa andra människor och är därför en problemlösare som tar egna initiativ. Din starka drivkraft för att kontinuerligt förbättra din egen prestation och viljan att ge service i världsklass, kommer att göra dig framgångsrik i rollen.

Alla lediga jobb