TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundsupport till tillverkande företag.

En intressant roll för dig som trivs med att arbeta kundnära och operativt i ett framgångsrikt företag.

Har du en eftergymnasial utbildning och eller bakgrund inom logistik? Är du administrativ, systematisk, drivande och trivs i en roll med många kontaktytor? Bra. Nu söker vi dig som vill arbeta med kundsupport i ett företag där kunden alltid sätts i fokus. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta ett längre konsultuppdrag som beräknas pågå under hela 2021, med goda möjligheter att bli överrekryterad till kund efter uppdragets slut. Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner samt har löpande avstämningar med en dedikerad konsultchef. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundsupport är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ha en löpande proaktiv dialog med dina kunder. Du hanterar både den operativa och taktiska dialogen med kunderna samt stöttar dem vid olika typer av frågeställningar, ofta i samråd med dina kollegor på företaget. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant utbildning och eller dig som har erfarenhet av en kundnära roll, en viss teknisk förståelse och som brinner för hög service mot kund.

Du är initiativrik, arbetar gärna med långsiktiga relationer är självständig och lösningsfokuserad samt vill finna bästa lösningen för kund. Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift. 

Du är en van användare av IT-system. 

Alla lediga jobb