TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundsupport till internationellt företag

Kundsupport till internationellt företag i Örebroregionens norra länsdelar

Är du systematisk, drivande och trivs i en roll med många kontaktytor? Bra. Nu söker vi dig som vill arbeta med kundsupport i ett växande internationellt företag där kunden alltid sätts i fokus. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen erbjuds du att arbeta på ett expansivt och välmående företag med en kundbas i hela Europa. Du får goda möjligheter att påverka och utveckla rollen och möjlighet att arbeta med flera olika funktioner både inom och utanför koncernen. 

Inledningsvis är detta ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter att bli överrekryterad till kund efter uppdragets slut. Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundsupport är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ha en löpande proaktiv dialog med dina kunder. Du hanterar både den operativa och taktisk dialogen med kunderna samt stöttar dem vid olika typer av frågeställningar, ofta i samråd med dina kollegor på företaget. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en kundnära roll, en teknisk förståelse och som brinner för service mot kund.

Du är initiativrik, arbetar gärna med långsiktiga relationer är självständig och lösningsfokuserad samt vill finna bästa lösningen för kund. Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift. 

Alla lediga jobb