TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundsupportspecialist till vår kund i Örebro

Till vår kund söker vi nu en noggrann och driven medarbetare till deras kundsupportavdelning i Örebro.

Har du erfarenhet av att arbeta i en kundnära roll och har lätt för att skapa kontakt med nya människor samt bibehålla goda relationer? Bra! Då kan du vara den kundsupportspecialist vi söker till vår kund inom B2B.

Detta är ett längre konsultuppdrag med start snarast möjligt. För rätt person finns det goda möjligheter att bli anställd av vår kund på sikt.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG är det också oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett trevligt och kompetent team, bestående av tolv medarbetare. Kontoret är centralt beläget och har ljusa och trevliga lokaler.

Våra förväntningar

Du har en relevant utbildning och god erfarenhet av att arbeta i en kundnära roll. Du trivs med ett självständigt arbete, men för att kunna bidra i utvecklingen av våra processer behöver du också trivas med att arbeta i grupp och samarbeta. Vidare har du ett högt eget driv, kommer med egna initiativ och har en naturlig förändringsbenägenhet.

I rollen kommer du att behöva kommunicera både på svenska och engelska, i tal och skrift.

Alla lediga jobb