TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänst extrajobb kväll till Swedbank

Nu förstärker vi vårt team på kundtjänsten på kvällen på Swedbank i Sundbyberg, Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Är du intresserad av bank och ekonomi och vill jobba på en av Sveriges största banker? Vill du jobba inom service med telefon, mejl och sociala medier som verktyg? Vi söker efter fler kollegor till rollen som kundtjänstmedarbetare, så välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Jobbet innebär en möjlighet att starta din interna karriär på en av Sveriges största banker och få jobba med service och kundbemötande i en högprofessionell miljö. Du kommer också lära dig mycket om privatekonomi och om bankens övriga tjänster.

Du kommer få en gedigen upplärning och hjälp av erfarna kollegor tills du är självgående. Teamet har hög trivsel och hjälper varandra i arbetet och med att byta pass om något oförutsett händer.

Du kommer att jobba i Swedbanks lokaler men formellt vara anställd av TNG. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att hantera ärenden som inkommer kvällstid från Swedbanks och Sparbankernas privatkunder främst via telefon, men också via mejl och sociala medier. Några exempel på ärenden kan vara att:

Värt att veta

Kvällsarbete innebär att du arbetar antingen mellan 17:30-22:30 eller 19:15-23:15. Du kommer att arbeta cirka 1-3 pass per vecka där passen blir en blandning av helg och vardagskvällar. Det finns även möjlighet att jobba 8-timmarspass under storhelgerna.

Arbetsplatsen är Swedbanks kontor i Sundbyberg med goda förbindelser med buss, pendeltåg och tvärbana. Tjänsten startar under slutet av november och inleds med en 4-veckors heltidsutbildning på dagtid. Viss flexibilitet finns under utbildningstiden för att kunna kombinera med tex studier då de flesta av våra konsulter pluggar samtidigt. Det är dock viktigt att du kan avsätta tid för att kunna vara med på utbildningen i så hög grad som möjligt. När utbildningen är klar börjar du jobba kvällspass.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har ett intresse för service och ekonomi och det är ett plus om du har erfarenhet av att ha arbetat med kundservice i någon form sedan tidigare.

Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift – både på svenska och engelska och som person ser vi att du är strukturerad, stresstålig och trivs i en roll där du självständigt får ta dig an och lösa dina kunders problem på ett systematiskt sätt.

Alla lediga jobb