TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänst i Stockholm

Drivs du av att leverera förstklassig kundservice och är intresserad av ekonomi? Vi söker en person inom säljsupport, läs mer här!

Har du ett stort intresse för ekonomi och finans och vill jobba med kundservice och administration? Till ett finansbolag i Stockholm söker vi nu en medarbetare inom säljsupport, där du kommer ha många kontaktytor och dagligen stötta kollegor och partners i arbetet. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

VI ERBJUDER DIG

Som kundservice-medarbetare inom säljsupport kommer du att ha en social roll som bygger relationen mellan företag och partners. Här kommer du in på ett bolag som är måna om att du ska trivas och ger stor möjlighet till kompetensutveckling. Du kommer bli en del av ett prestigelöst team som är öppet och hjälpsamt, och som ser fram emot att ta emot dig som deras nya kollega!

Centralt kontor
Centralt kontor
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som säljsupport kommer du att:

Med tiden kommer din yrkesroll att bli bredare och du kommer även få möjlighet att gå med ut på kundmöten och vara än mer närvarande i affären.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

I rollen som säljsupport på detta finansbolag kommer du att sitta centralt i Stockholm och kommer vara en del av ett tight team som tillhör en större avdelning. Uppdraget är på heltid och du kommer att jobba kontorstider, mellan 8-17. Detta är till en början ett konsultuppdrag på 6 månader, med ambitionen att du senare kommer att överrekryteras. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

MER OM DIG

Till jobbet som säljsupport söker vi dig som:

Det är också ett stort plus om du:

Alla lediga jobb