TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänst inom bank och finans i Stockholm!

Är du intresserad av nytt jobb inom kundtjänst på finansbolag? Till Entercard i Stockholm söker vi dig som vill jobba inom krav.

Trivs du i en kundnära roll och vill bli en del av ett härligt team på Entercard inom deras kravverksamhet på kundtjänst? Har du en positiv inställning, är hjälpsam och har en vilja att utvecklas? Då kan rollen som kravhandläggare vara något för dig!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som kravhandläggare inom kundservice på Entercard får du möjlighet att jobba hos en ledande aktör inom utgivning av betal- och kreditkortsprodukter. Nu söker vi dig som är tillgänglig omgående och som vill ha ett roligt och serviceinriktat jobb med trevliga kollegor mitt i centrala Stockholm.

Som konsult hos oss på TNG är det också oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i avdelningen Credit Risk och tillhör företagets kravverksamhet. I rollen som handläggare inom krav kommer du huvudsakligen att hantera inkommande och utgående samtal till företagets kunder varvat med administrativa arbetsuppgifter.

I samtalen informerar du kunderna att göra inbetalningar som de av någon anledning är sena med. Det är av stor vikt att du som handläggare är lyhörd för kundens behov samtidigt som du agerar som en god representant för företaget för att hitta bästa möjliga lösning för samtliga parter.

Värt att veta

Du ingår i ett glatt team på ca. 12 personer med arbetstider måndag-fredag 8.30-17.00 men där du ca. en vecka varje månad jobbar mellan 11.30-20.00. Det finns även möjlighet till arbete hemifrån två gånger i veckan.

Konsultuppdraget förväntas starta så snart rätt person är på plats och pågå i 6 månader framåt med stor möjlighet till förlängning. Entercard sitter i fina lokaler på Kungsbron mitt i centrala Stockholm.

Våra förväntningar

Till rollen som kravhandläggare söker vi dig som:

Alla lediga jobb