TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänst inom krav till Entercard i Stockholm!

Brinner du för förstklassig kundupplevelse? Nu söker vi en kundtjänstmedarbetare / kravhandläggare till Entercard i Stockholm!

Är du en entusiastisk och serviceinriktad person som älskar att arbeta med kunder? Drömmer du om att kombinera ditt intresse för bank och finans med möjligheten att bli en del av ett framstående företag? Då är det dags att skicka in din ansökan för rollen som kundtjänstmedarbetare / kravhandläggare till Entercard.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som kravhandläggare inom kundtjänst på Entercard får du möjlighet att jobba hos en ledande aktör inom utgivning av betal- och kreditkortsprodukter. Du får ett roligt och serviceinriktat jobb inom kundtjänst och du kommer ingå i ett glatt och positivt team som kännetecknas av samarbete.

Som konsult hos oss på TNG är det också oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i avdelningen Credit Risk och tillhör företagets kravverksamhet. I rollen som handläggare inom krav kommer du huvudsakligen att hantera inkommande och utgående samtal till företagets kunder.

I samtalen informerar du kunderna att göra inbetalningar som de av någon anledning är sena med. Det är av stor vikt att du som handläggare är lyhörd för kundens behov samtidigt som du agerar som en god representant för företaget för att hitta bästa möjliga lösning för samtliga parter.

Värt att veta

Du kommer att arbeta vardagar där du två dagar i veckan jobbar kl. 8:30-18.00. Nästkommande två dagar arbetar du kl. 8:30-16:00 och på fredagar är arbetstiden mellan kl. 8:30-17.00. Det finns även möjlighet till distansarbete två dagar/vecka.

Konsultuppdraget förväntas starta 1 juli 2023 och pågå i 6 månader framåt med stor möjlighet till förlängning. Entercard sitter i fina lokaler på Kungsbron mitt i centrala Stockholm.

Våra förväntningar

Till rollen som kravhandläggare söker vi dig som:

Alla lediga jobb