TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänst inom leasing till Swedbank Finans

Vi söker en person till Swedbanks kundtjänst inom billeasing! Är du intresserad av bilar och har en god känsla för kundservice?

Vi söker nya medarbetare till Swedbanks kundtjänst! Här kommer du att passa om du brinner för att ge kundservice i världsklass, har en förmåga att alltid inge ett förtroende och sprider positiv energi runt dig. Vi ser också gärna att du är intresserad av bilar och ett stort plus är om du har jobbat med leasing. Vill du jobba med kundtjänst via telefon, trivs med administration och vill växa inom bank och finans? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en möjlighet att utvecklas och lära sig mer om billeasing hos en av Sveriges största banker. Swedbank arbetar aktivt med att skapa nöjda kunder och har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna – enkel, öppen och omtänksam. Rollen på Swedbank Finans innebär att du får verka i ett högt tempo och vara i en lärorik och utvecklande miljö. Här kommer du vara i ett prestigelöst team på ca tio personer som värderar samarbete och kommunikation högt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen inom kundtjänst kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

VEM ÄR DU?

Till den här rollen söker vi dig som:

Alla lediga jobb