TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänst, norsktalande till DLL Finans

Vill du jobba med kundservice och talar flytande norska? Vi söker nu en norsktalande stjärna till DLLs kundtjänst!

Har du en känsla för administration och kundservice och vill jobba på ett stort finansbolag i centrala Stockholm? Talar och skriver du obehindrat på norska? Då är detta jobbet för dig! Till DLL söker vi nu nästa medarbetare till deras norsktalande kundtjänst, där du kommer få jobba med att leverera förstklassig service till kunder.

Vill du få användning av dina kunskaper i norska, jobba med kundservice och lära dig mer om finans? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På DLL kommer du in i ett trevligt, framgångsrikt bolag där du verkligen får möjlighet att utvecklas - både som person och i din yrkesroll. Du kommer få möjlighet att axla mycket eget ansvar samtidigt som du också tillhör och stöttas av ett engagerat team som alla strävar efter att supportera kunderna på bästa sätt. 

Just under pandemin jobbar de flesta hemifrån, vilket även du kommer ha möjlighet till. Förutom detta kommer du ha en närvarande och hjälpsam chef, som tillsammans med kollegorna i teamet ser fram emot att ta emot dig som deras nya kollega! 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DLL är bolaget som jobbar med att erbjuda finansieringslösningar till b la återförsäljare och tillverkare av utrustning inom olika sektorer, exempelvis inom kontorsmiljöer, livsmedel-, jordbruk- och sjukvårdsindustrin. Detta kan ske i form av leasing/uthyrning av stora maskiner, produkter eller verktyg men även andra finansieringslösningar. I rollen på kundservice kommer du att ta hand om slutkunder som har frågor kring avtal, fakturor eller annat som rör deras samarbete med er.

På DLLs norska kundtjänst kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer bli en del av ett norsktalande kundtjänstteam som också jobbar nära de som tar emot ärenden på svenska. Kontoret ligger centralt i Stockholm, även om du kommer jobba en hel del hemifrån nu under rådande pandemi. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Detta är en rekrytering som börjar med 6 månaders provanställning. 

VEM ÄR DU?

För det här jobbet tror vi att du: 

Alla lediga jobb