TNG
Kundtjänst, norsktalande till DLL Finans

Kundtjänst, norsktalande till DLL Finans

Vill du jobba med kundservice och talar flytande norska? Vi söker nu en norsktalande stjärna till DLLs kundtjänst!

Arbetsgivare DLL
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-08
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Cilla Lennér
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Vill du jobba med kundservice och talar flytande norska? Vi söker nu en norsktalande stjärna till DLLs kundtjänst!

Har du en känsla för administration och kundservice och vill jobba på ett stort finansbolag i centrala Stockholm? Talar och skriver du obehindrat på norska? Då är detta jobbet för dig! Till DLL söker vi nu nästa medarbetare till deras norsktalande kundtjänst, där du kommer få jobba med att leverera förstklassig service till kunder.

Vill du få användning av dina kunskaper i norska, jobba med kundservice och lära dig mer om finans? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På DLL kommer du in i ett trevligt, framgångsrikt bolag där du verkligen får möjlighet att utvecklas - både som person och i din yrkesroll. Du kommer få möjlighet att axla mycket eget ansvar samtidigt som du också tillhör och stöttas av ett engagerat team som alla strävar efter att supportera kunderna på bästa sätt. 

Just under pandemin jobbar de flesta hemifrån, vilket även du kommer ha möjlighet till. Förutom detta kommer du ha en närvarande och hjälpsam chef, som tillsammans med kollegorna i teamet ser fram emot att ta emot dig som deras nya kollega! 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DLL är bolaget som jobbar med att erbjuda finansieringslösningar till b la återförsäljare och tillverkare av utrustning inom olika sektorer, exempelvis inom kontorsmiljöer, livsmedel-, jordbruk- och sjukvårdsindustrin. Detta kan ske i form av leasing/uthyrning av stora maskiner, produkter eller verktyg men även andra finansieringslösningar. I rollen på kundservice kommer du att ta hand om slutkunder som har frågor kring avtal, fakturor eller annat som rör deras samarbete med er.

På DLLs norska kundtjänst kommer du att:

  • besvara och hantera inkommande samtal och mail  
  • sköta anslutande administration genom att uppdatera kundinformation i systemet
  • se över kunders avtal 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer bli en del av ett norsktalande kundtjänstteam som också jobbar nära de som tar emot ärenden på svenska. Kontoret ligger centralt i Stockholm, även om du kommer jobba en hel del hemifrån nu under rådande pandemi. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Detta är en rekrytering som börjar med 6 månaders provanställning. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För det här jobbet tror vi att du: 

  • är servicemässig och vet vad det innebär att skapa bra kundrelationer 
  • har jobbat med service tidigare, gärna över telefon
  • har flytande kunskaper i norska och engelska 
  • gillar att jobba tillsammans med kollegor för att nå uppsatta mål 
  • är strukturerad och duktig på att få saker gjorda
  • är flytande i norska i både tal och skrift
DLL

DLL

DLL är ett globalt företag som arbetar med finansieringslösningar. I Norden finns vi representerade i alla fyra nordiska länder: Sverige, Norge, Danmark & Finland. För oss handlar finansiering om mer än att bara låna ut pengar - det handlar om lösningar som skapar värde och som stödjer våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner. Vi strävar efter att ge företag nya idéer om hur vi använder våra tillgångar tillsammans istället för att äga dem. Vi gör det möjligt för dig att använda den utrustning du behöver för att bidra till världen på ett meningsfullt sätt, både ekonomiskt och socialt. Genom att se vad som verkligen har betydelse, skapar vi framgångar för dig som partner och kund, men också för oss själva. DLL levererar unika, integrerade finansieringslösningar anpassade till utrustningens livscykel. Vi formar framtiden genom att åstadkomma varaktiga framsteg – både ekonomiska och sociala. På DLL tror vi på genuina samarbeten med kunder och partners. Den typen av samarbeten som bygger på ömsesidigt förtroende och inte bara på siffror. För oss innebär samarbete att se vad som verkligen har betydelse. Vi ser mer än bara en kund och arbetar hårt för att kunna erbjuda innovativa och flexibla finansieringslösningar som passar er.

Arbetsgivare DLL
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-08
Cilla Lennér
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 35, Stockholm