TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänst- och kontorsansvarig till Smarteyes

Smarteyes i Göteborg söker dig som brinner för kundservice och vill ansvara för att utveckla deras kundtjänst. Sök nu!

Gillar du en varierande vardag där du kan växla mellan administrativa uppgifter samt support via mejl och telefon? Vill du bidra med nya idéer och utveckla befintliga processer? Nu har du möjligheten att söka rollen som kundtjänst- och kontorsansvarig på Smarteyes. Din roll kommer bestå till 90% som kundtjänstansvarig och 10% kontorsansvarig.

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdraget startar med en anställning hos oss på TNG för att sedan övergå till en anställning hos Smarteyes.
"Smarteyes är ett ungt och expansivt företag. Ett företag som vill förändra branschen och som har som vision att vara den mest rekommenderade optikern, både hos kunder och hos medarbetare. Vi växer snabbt och det har vi våra medarbetares engagemang att tacka för."

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Inom några månader kommer din anställning att övergå till en anställning hos Smarteyes. Uppdraget startar inom cirka två veckor eller i början av augusti. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

I din roll som kundtjänst- och kontorsansvarig kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av följande:

Värt att veta

Smarteyes kontor ligger mitt i centrala Göteborg och du kommer tillhöra marknadsavdelningen. Som konsult hos oss på TNG har du en dedikerad konsultchef som stöttar dig i din anställning. Självklart erbjuder vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. 

Våra förväntningar

Vem tror vi att du är? 

Du är en professionell, social och stresstålig person som kommer till din rätt när du får ge riktigt bra service. Du tycker om att befinna sig i en snabbrörlig och föränderlig miljö där du har ett öga för att skapa struktur och ordning. Med en prestigelös inställning tar du dig an olika arbetsuppgifter och du uppskattar samarbeten med kollegor runt om i organisationen och trivs samtidigt arbeta självständigt emellanåt. Du vill lära dig mer och utvecklas inom Smarteyes.

Kvalifikationer: 

Alla lediga jobb