TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänst / ordermottagare till Fresenius

Vill du arbeta med kundservice, administration och orderhantering hos vår kund i Sollentuna? Då har vi uppdraget för dig!

Fresenius Medical Care söker nu en kundservicemedarbetare till deras supportavdelning på kontoret i Sollentuna. Här får du möjligheten att arbeta med kundservice av mer komplex karaktär och ge förstklassig service till företagets kunder och kliniker och tillsammans med resterande avdelningar är du med och indirekt räddar liv!

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Fresenius Medical Care är ett marknadsledande bolag inom sin nisch och ligger långt i framkant när det gäller innovativa lösningar för maskinutveckling inom dialys. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag vars maskiner är livsavgörande för sina patienter.

Detta är ett konsultuppdrag med omgående start fram till sista januari 2023 och med möjlighet till förlängning efter det. Du kommer till ett administrativt team på 6 personer där ett par kollegor har samma arbetsuppgifter och kan stötta vid arbetstoppar och semestrar. Din närmsta chef har många år i branschen och företaget och kommer ge dig en god upplärning tills du är självgående.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklande uppdrag på trivsamma arbetsplatser.

Du kommer även att knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom kundservice och här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänst / ordermottagare kommer du dels jobba administrativt och dels med den personliga kontakten till både interna och externa kontakter. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

Utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer du även att ansvara för att hjälpa till på kontoret genom att bland annat se till att kontoret alltid är bemannat och att det finns tillräckligt med material för att kunna sköta den dagliga verksamheten.

Värt att veta

Fresenius Medical Care vårdar mer än 345 000 patienter i deras globala nätverk och driver samtidigt 42 tillverkningsanläggningar på alla kontinenter för att tillhandahålla dialysprodukter såsom dialysmaskiner, dialysatorer och engångsartiklar.

Fresenius erbjuder en arbetsplats med lojala och engagerade kollegor som har nära till skratt och stor gemenskap. Du kommer att ingå i ett härligt team på sex personer och utgår från huvudkontoret i Sollentuna. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Vi ser gärna att du är serviceinriktad och gillar att hålla många bollar i luften. Du är stresstålig och har inga problem att självständigt lösa problem och som person är du nyfiken och inte rädd för att ta till dig nya rutiner.

Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP och om du tidigare jobbat i med medicinteknik eller läkemedel.

Alla lediga jobb