TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänst på globalt företag i Stockholm

Vill du arbeta med kundtjänst och administrativa arbetsuppgifter i ett engagerat team? Ansök idag!

Gillar du att arbeta administrativt och vill arbeta med kundtjänst? Vill du arbeta i ett stöttande team där kunden sätts i fokus? Gillar du högt tempo där du är en nyckelspelare i teamet? Då är denna tjänst rätt för dig! Vi söker en ny medarbetare som vill arbeta i Kista, Stockholm. Välkommen och ansök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta i ett stöttande team, där service och laganda är i fokus. Rollen kommer att anpassas efter dina tidigare erfarenheter, vilket gör att du får chansen att vidareutvecklas. TNG värnar om ditt välmående som konsult och som anställd är du betydelsefull. Därför erbjuds du en trygg anställning, som innefattar bland annat kollektivavtal.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du till början att:

Beroende på dina erfarenheter kommer arbetsuppgifterna anpassas där efter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att bli anställd av TNG och jobbas om konsult till en början i ca. 3 månader, med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och kontoret är placerad i Kista, Stockholm. Urval sker löpande då uppdraget startar omgående.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har god dator- och telefonvana. Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och har du jobbat i ett hanterat ärendesystem eller kundbokningar är det ett stort plus. Det är meriterande om du har erfarenhet inom Backoffice.

Som person ser vi att du är stresstålig då tempot är högt och du vill ge bra service till kunderna. Att stötta din omgivning är en självklarhet för dig då alla i teamet är viktiga. Vi ser gärna att du kan uttrycka dig obehindrat i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Alla lediga jobb