TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänst till Falck Previa i Stockholm

Nu söker vi en kundtjänstmedarbetare / handläggare till Falck Previa i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Gillar du en blandning av kundservice och administrativt arbete? Vill du arbeta för Sveriges ledande bolag inom företagshälsovård? Då har vi en tjänst för dig!

Ditt anställningserbjudande

På Falck Previa är medarbetarnas engagemang och kompetens grunden för framgång. Verksamheten präglas av arbetsglädje i en miljö där man kan utvecklas, vara delaktig och känna stolthet i att skapa ett hållbart arbetsliv. Här erbjuder vi dig en roll med stor variation i arbetsuppgifter och fina möjligheter att utvecklas. Som medarbetare eller konsult på Falck Previa arbetar du utifrån bolagets värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Du kommer till en arbetsplats med god stämning där det finns flera rutinerade kollegor som kommer hjälpa dig med upplärning tills du är självgående.

Hos oss är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att det är din expertis och intresse för teknik som leder till framgång. Vi vet också att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på arbetsplatser med spännande teknik.

Som konsult på TNG är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare på Falck Previa kommer du huvudsakligen arbeta med att:

 

 

 

Värt att veta

Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats. Du utgår från huvudkontoret på Sankt Eriksgatan där du tillhör en välfungerande enhet på cirka 25 medarbetare med hög trivsel och god stämning.

Tjänsten är till en början ett konsultuppdrag på sex månader med mycket god möjlighet till antingen förlängning eller övertagande av Falck Previa.

Våra förväntningar

Vi söker dig som gillar service och vill arbeta i en roll med en blandning av kundkontakt via telefon/mejl och administrativa sysslor. Det är ett plus om du har någon typ av vårdbakgrund men det är inget krav. Som person är du serviceinriktad och en lagspelare med stor social kompetens.

Du kan hantera flera uppgifter samtidigt, även under perioder med hög arbetsbelastning och du trivs med att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö. För att lyckas i rollen behöver du ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt behärska konversationsengelska.

Alla lediga jobb