TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänst till finansbolag i centrala Stockholm

Drivs du av att leverera förstklassig kundservice och vill ha en varierande roll inom kundtjänst? Perfekt! Läs mer och sök idag!

Har du en känsla för kundservice och administration och vill samtidigt få in foten på ett stort finansbolag i Stockholm? Här kommer du få möjlighet att utveckla ditt intresse för kundtjänst och administration, på ett uppdrag som startar omgående. Ta chansen att jobba i en roll med många kontaktytor och bli en del av detta finansbolag med kontor i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På detta finansbolag kommer du att ha en varierande och bred roll inom kundtjänst. Här kommer du in på ett bolag som är måna om att du ska trivas och ger stor möjlighet till kompetensutveckling. Du kommer bli en del av ett prestigelöst team som är öppet och hjälpsamt, och som ser fram emot att ta emot dig som deras nya kollega!

Utöver detta erbjuds du ett kollektivavtal med attraktiva villkor och förmåner. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta uppdrag är placerad i centrala Stockholm, med start omgående och löper på till slutet av augusti. Uppdraget är på heltid och du kommer att jobba kontorstider, mellan 8-17. 

VEM ÄR DU?

Till det här jobbet söker vi dig som har tidigare arbetat med kundservice och trivs med kundkontakt. Du är van vid att arbeta över telefon och mail och du har även ett intresse för siffror. Du har mycket goda kunskaper i svenska, samt behärskar engelska språket i så väl tal som skrift.

Vidare ser vi gärna att du är ansvarsfull och arbetar strukturerad. Du motiveras av motiveras av samarbete och laganda, men har inga problem med att arbeta självständigt. 

Alla lediga jobb