TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänst till stort företag i centrala Göteborg

Vill du leverera kundservice i världsklass? Vi rekryterar nu nya medarbetare till ett stort bolag centralt i Göteborg!

Brinner du för service och vill göra skillnad för kunden och dessutom jobba med framtidens kundtjänst och rådgivning? Har du ett ekonomiskt intresse och drömmer om en karriär inom ett stort företag i centrala Göteborg? Då kan det vara här din resa börjar!

Det här är en direktrekrytering till vår kund, och tjänsten ska tillsättas den 18 maj 2020. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här har du en unik möjlighet till personlig utveckling på en härlig arbetsplats med kompetenta kollegor. Du kommer till en arbetsplats präglad av en värderingsdriven kultur, med gemensamma mål att leverera kundservice i världsklass. För dig som vill utvecklas i din karriär finns många möjligheter. Har du viljan och ambitionen så har företaget vägarna!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundtjänstmedarbetare har du till uppgift att:

Svara på samtal från kunder och hjälpa dem på bästa möjliga sätt
Bistå med råd och tips, samt coacha kunderna till att använda företagets service på ett optimalt sätt
Svara på frågor om exempelvis öppettider och tjänster
Kommunicera med kunder via mejl
Arbeta med behovsstyrd försäljning

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startar med 6 veckors obligatorisk utbildning, för att du ska få bästa förutsättningar att lyckas. Du har sedan en handledare till din hjälp, samt givetvis kollegor och chefer som gör allt för att stötta dig i din nya roll. Företaget sitter i fina luftiga lokaler på attraktiv adress i centrala Göteborg.

Arbetstiderna kommer att variera och är förlagda till dagtid, kvällar och helger. Ramtiderna är 06:45-23:15. Du lägger ditt eget schema och sedan försöker företaget att i så hög grad som möjligt tillgodose dina önskemål.

VEM ÄR DU?

Vi vill att du kan uppvisa betyg från avslutad gymnasieutbildning, och troligen har du tidigare erfarenhet av att ge service i någon form, gärna med hjälp av telefon. Utöver det lägger vi störst vikt vid vad du kan och vill göra framåt! Vi tror att du har ett starkt ekonomiskt intresse, kanske är det du som sköter familjens privatekonomi? Eller alltid varit den i kompisgänget som har bäst koll på aktiemarknaden? Du är kommunikativ, pedagogisk i din framtoning och mår som bäst när kunden är riktigt nöjd!

Kundintervju kommer att ske under vecka 16. Då tjänsten startar med en obligatorisk utbildning är det viktigt att du kan starta den 18 maj.

Alla lediga jobb