TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänst utgående samtal Entercard, Stockholm!

Entercard i Stockholm söker nu en kundtjänstmedarbetare som vill jobba med utgående samtal till företagets befintliga kunder.

Är du en person som tycker om att jobba med kunder och identifiera deras behov? Är du van att ha telefonen som ditt främsta arbetsredskap och vill jobba med utgående samtal till Entercards befintliga kunder? Då kan rollen som kundtjänstmedarbetare / Customer Relations Agent vara din framtida roll!

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning.

Ditt anställningserbjudande

I rollen som kundtjänstmedarbetare / Customer Relations Agent på Entercard får du möjlighet att jobba på ett internationellt bolag hos en ledande aktör inom utgivning av betal- och kreditkortsprodukter. Du arbetar dagligen med att ge god service, support och information till kunder både via telefon och digitala kanaler.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 8.30-17.00 och Entercard sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Det finns även möjlighet till arbete hemifrån två gånger i veckan. Konsultuppdraget förväntas starta så snart som möjligt och pågå 6 månader med stor möjlighet till förlängning för rätt person.

Våra förväntningar

Vi söker dig som tycker om att hjälpa människor, ge bra kundservice och tycker om att ha telefonen som arbetsredskap. 

För att lyckas i rollen tror vi att du är kommunikativ och kundorienterad. Du är uppmärksam, hjälpsam och orädd. Vidare talar du svenska obehindrat, både muntligt och skriftligt.

Det är en fördel om du har ekonomisk förståelse samt erfarenhet inom försäljning och/eller kommunikation. 

Alla lediga jobb