TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till en av våra kunder

Ekonomiassistent sökes till en av våra kunder norr om Karlsborg.

Är du en trygg person som älskar administration och service?
Till en av våra kunder, som är en global ledare inom sin bransch, söker vi nu dig som kan börja senast i december för att täcka upp under jul och nyår. Då företaget är expansivt, är det troligt att detta konsultuppdrag blir längre och att det även kan leda till anställning hos vår kund.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.

Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom ekonomi och redovisning. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att tillhöra ett kompetent och trevligt team på fem personer.

Våra förväntningar

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Du har ett strukturerat sätt att arbeta, du är självgående och känner dig bekväm med att använda både engelska och svenska i tal och framförallt i skrift. Som person är du lugn, trygg och lösningsorienterad. Du har lätt för att anpassa dig och sätta dig in i nya system. Du är inte rädd för att ta tag i saker, och du har dessutom en hög serviceanda.

Alla lediga jobb