TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänstmedarbetare till Entercard i Stockholm!

Entercard i Stockholm söker en lyhörd kundtjänstmedarbetare till teamet som jobbar med utgående samtal till företagets kunder!

Vill du ta steget in i bank- och finansvärlden som en serviceinriktad och positiv kundtjänstexpert?
På Entercard får du chansen att skapa starka band med våra befintliga kunder genom utgående samtal. Ditt arbete kommer att handla om att förstå kundernas behov och erbjuda enastående service. Om du älskar att arbeta med människor och vill utvecklas tillsammans med oss, då är det här din möjlighet!

Ansök nu och bli en del av Entercard-familjen!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som kundtjänstmedarbetare (Customer Relations Agent) på Entercard får du möjlighet att jobba på ett internationellt bolag hos en ledande aktör inom utgivning av betal- och kreditkortsprodukter. Du arbetar dagligen med att ge god service, support och information till kunder både via telefon och digitala kanaler.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdraget som förväntas starta så snart som möjligt och pågå 6 månader med stor möjlighet till förlängning för rätt person.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl. 09:00-17.00 och Entercard sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Möjlighet till distansarbete två dagar i veckan finns.

Våra förväntningar

Vi letar efter en effektiv och engagerad person som brinner för att hjälpa människor och leverera enastående kundservice via telefon. För att lyckas och trivas i rollen är det därför viktigt att du är kommunikativ, har ett starkt kundfokus och kan uttrycka dig obehindrat på svenska, i både tal och skrift.

Erfarenhet inom försäljning och/eller kommunikation, tillsammans med ekonomisk förståelse, kommer att vara till din fördel.

Välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb