TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänstmedarbetare till Entercard i Stockholm

Vill du jobba med kundtjänst på Entercard i centrala Stockholm? Välkommen med din ansökan!

Är du en positiv lagspelare som älskar att ge kundservice och vill jobba på ett internationellt bolag? Trivs du med att guida kunder för att de ska få den bästa lösningen? Nu söker Entercard en ny kollega till kontoret i Stockholm.

Ditt anställningserbjudande

På Entercards kundtjänst kommer du in i ett härligt team där du får möjlighet att lära dig en hel del om ekonomi och finans - specifikt inom betal- och kreditkortsprodukter. Du får en gedigen utbildning på plats, stöttande kollegor och en hel del ny kunskap, samtidigt som du får bidra med ditt engagemang och servicekänsla.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Jobbet på Entercards kundtjänst innebär att:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos TNG och jobbar ute hos vår kund. Konsultuppdraget är på 6 månader, med möjlighet till fast anställning hos Entercard. Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetstiderna är varierande mellan kl. 8.30-18.00 måndag-fredag.

Våra förväntningar

Till det här jobbet söker vi dig som är en problemlösande serviceperson ut i fingerspetsarna, som alltid vill överträffa kundens förväntningar. Du är noggrann, ansvarsfull och gillar när det är ett högt tempo. Det är en självklarhet för dig att vara positiv och bidra med god teamkänsla och laganda bland dina kollegor.

Dessutom tror vi att du har jobbat med kundservice tidigare, det är meriterande om du jobbat i en kundtjänst men inget krav. Du har goda kunskaper både i svenska och engelska (har du dessutom kunskaper i andra språk är det ett stort plus!)

Alla lediga jobb