TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänstmedarbetare till Göteborg

Är du en problemlösare som har känsla för service? För kommande uppdrag i Göteborg söker vi dig som vill jobba inom kundtjänst.

I Göteborg har vi flera uppdrag på gång inom kundtjänst och vill nu i förebyggande syfte komma i kontakt med dig som söker ett jobb där du får möjligheten att hjälpa kunder. Som kundtjänstmedarbetare får du en arbetsdag med högt tempo och med många nya möten med människor. Är ett arbete inom kundtjänst något för dig? Varmt välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som kundtjänst och kundsupport får du användning av dina kunskaper inom service och administration i en miljö som erbjuder teamkänsla och högt tempo. Våra kunder verkar och finns inom en mängd olika branscher och erbjuder varierande uppdrag för dig som konsult.

Detta är initialt ett bemanningsuppdrag där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund, och där du självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Flera av våra konsulter övertas av våra kunder efter en tid, något som vi tycker går helt i linje med vår vision om en hållbar arbetsmarknad.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundtjänstmedarbetare hos någon av våra kunder kommer du ta emot inkommande samtal och bistå med bästa tänkbara service. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag och företag men omfattar oftast att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Arbetet är på heltid och arbetstiderna kan vara schemalagda både dagtid och kvällstid. Du kommer arbeta i team, där du tillsammans med dina kollegor har ett viktigt uppdrag: att som första representant mot kund vara företagets ansikte utåt och leverera service på en hög nivå.

Flera av uppdragen vi ser framöver kommer vara långsiktiga. För rätt person finns det i flera fall goda möjligheter till fortsatt anställning direkt hos våra kundföretag. Beroende på uppdrag kan du antingen få arbeta med privatkunder och/eller företagskunder.

VEM ÄR DU?

I rollen som kundtjänstmedarbetare letar vi efter dig som brinner för att ge service med hög kvalitet och är bekväm med att guida andra via telefon på svenska och i viss mån på engelska. Du är förtroendeingivande och är mån om att ge ett gott intryck av företaget du representerar samt lyssnar in kundens behov. 

Du som söker har tidigare erfarenhet av något yrke som inkluderar kundservice, samt ha god datorvana. Vi ser gärna att du har administrativ erfarenhet, eller är van att arbeta med telefon och dator samtidigt.

Alla lediga jobb