TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänstmedarbetare till Intersurgical AB

Intersurgical AB söker nu en ny kollega till kundtjänstteamet i Kista. Här får du chansen att utvecklas i ett företag som satsar!

Älskar du kundservice? Är du även en fena på administration, inköp och orderhantering? Perfekt! Då kan detta vara din nästa arbetsgivare! Intersurgical AB letar nu efter deras nya kundtjänstmedarbetare. Här får du möjlighet att arbeta i ett företag som jobbar med en så viktig uppgift som att förse bland annat anestesi- och intensivvården med produkter inom andningsvård. Ta chansen att få jobba i ett team som gör skillnad - varje dag!

I denna roll finns möjlighet till tjänstgöringsgrad 75-100%.

Ditt anställningserbjudande

Du välkomnas av rutinerade kollegor och en dedikerad chef till ljusa, fina lokaler i Kista. Här väntar en onboarding där du succesivt får bygga på din förståelse för rollens alla delar och växa in i ditt nya arbete. Här finns utrymme för kreativitet för den som tycker om att utveckla processer och rutiner. 

Värdeorden för koncernen är: Be nice & Be helpful. Vill du vara en del av detta? Ansök idag!

Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar

Dina arbetsuppgifter

Förutom ovan uppgifter har du även ett kontorsansvar som bland annat innefattar inköp av frukt, kaffe och förbrukningsvaror till kontoret samt inköp av produkter som fyller det interna lagret på kontoret. I din roll assisterar du vid organisering och bokning av resor, konferenser, event o.d.

Värt att veta

Intersurgical Ab är ett dotterbolag till Intersurgical Ltd och är således en del av en global organisation. Intersurgical Ab består av ett skandinaviskt team med 8 medarbetare i Sverige, 4 i Danmark och 2 i Norge. Dessa kollegor kommer du har kontakt med varje dag varför vi ser att du inte är främmande för att prata med både norrmän och danskar.

 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av kundservice och orderhandläggning. Du är noggrann och självständig i ditt arbete samt har en god analytisk förmåga. Du har ett eget driv, är strukturerad och ansvarstagande. Som person har du en positiv grundinställning samt en förmåga att hitta lösningar.

Du som söker har erfarenhet av ERP-system där Monitor anses meriterande samt goda kunskaper i Officepaketet. Vidare är du duktig på att kommunicera i både tal och skrift. Din svenska är flytande och din engelska är god.

Alla lediga jobb