TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänstmedarbetare till Movs Technology Group!

Har du ett brinnande intresse för cyklar? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig!

Upptäck en spännande möjlighet hos en av Sveriges ledande återförsäljare av elmopeder och elcyklar! För säsongen söker vi passionerade cykelentusiaster till Movs Technology Group AB kundtjänstteam. Har du ett stort intresse för cyklar? Då är detta den perfekta chansen för dig att kombinera din hobby med ett stimulerande arbete.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Din arbetsplats är på Lindhagensgatan 51 på Kungsholmen i Stockholm där vi även har butik, verkstad och huvudkontor. Vi är idag ca 30 medarbetare.

Anställningen är heltid och arbetstiderna är vardagar 09:00-18:00, samt helgarbete enligt schema. Medarbetare på kundtjänst hjälper vid behov även till i butiken.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag under sommaren där du kommer att jobba heltid. Start så snart som möjligt. Uppdraget sträcker sig till slutet av september 2024. 

Våra förväntningar

Du trivs i en fartfylld miljö och är flexibel, vilket gör att du enkelt kan anpassa dig till föränderliga situationer. Du har förmågan att hantera flera ärenden samtidigt utan att tappa fokus och är en lagspelare som bidrar positivt till teamet. Du behärskar svenska flytande, både i tal och skrift, och har goda kunskaper i engelska. Kunskap i andra språk är en meriterande.

Alla lediga jobb