TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänstmedarbetare till Stockholm

Brinner du för god kundservice och vill arbeta på en av Sveriges största banker? Sök rollen som kundtjänstmedarbetare!

Är du i början av din karriär och vill få chansen att vidareutveckla dina kunskaper inom kundtjänst och administration? Nu har du möjlighet att arbeta i en rolig roll hos en av Sveriges storbanker. Vi söker dig som vill arbeta med service och administration i en kundnära roll. Läs mer och ansök redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag på 8 månader med start 2/5.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta att:

Värt att veta

Du kommer arbeta i en grupp på ca. 10 personer som jobbar nära varandra, där det finns både kundbemötande funktioner och reskontrafunktion. I den här rollen sitter det ca. 5 personer specifikt som affärsstöd med fokus som affärsstöd. Arbetet utförs på plats på kontoret och arbetstiderna är 08.30-17.00 måndag till fredag.

Våra förväntningar

För att trivas i tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt, samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. En eftergymnasial utbildning inom ekonomi är meriterande, men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst och letar efter någon som är en god samarbetspartner och gillar att arbeta i team. Du bör också vara lösningsorienterad, relationsskapande och ha ett affärsorienterat tankesätt.

Alla lediga jobb