TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalificerad Redovisningsekonom

Vill du jobba i ett värdestyrt bolag som värnar om hållbarhet? Älvstranden Utveckling söker en Kvalificerad Redovisningsekonom!

Till Älvstranden Utveckling i Göteborg söker vi nu en kvalificerad redovisningsekonom. Du kommer få jobba i ett spännande bolag präglat av framtidsvision, detta gör du tillsammans med tolv härliga kollegor på ekonomiavdelningen i en ljus och fin miljö på Lindholmen i Göteborg. Låter det som något för dig? Sök jobbet redan idag då urval sker löpande.

Uppdraget är ett konsultuppdrag med start omgående och 6 månader framåt.

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en roll på Älvstranden Utvecklings ekonomiavdelning där du blir en viktig tillgång i arbetet och ett stöd för kollegor i organisationen. Här får du komma in i ett bolag som arbetar med hållbar mark- och fastighetsutveckling.

Älvstranden Utveckling AB i Göteborg är ett kommunalt bolag med uppdrag att förverkliga vision Älvstaden med målet att främja och skapa en inkluderande, grön och dynamisk innerstad runt älven tillsammans med näringsliv och Göteborgs Stads förvaltningar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta i team, är prestigelös och kommunikativ. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara noggrann och att ta ansvar för arbetsuppgifterna.

Värt att veta

Du sitter i fina kontorslokaler på Lindholmen på Hisingen med nära till vatten och kollektivtrafik. Dina arbetstider är kontorstider med möjlighet till flex. Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig 6 månader och startdatum är omgående.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Våra förväntningar

I det här konsultuppdraget söker vi dig som har en utbildning inom ekonomi och mångårig erfarenhet av att arbeta med kvalificerade ekonomifrågor såsom löpande redovisning och avstämningar, momsredovisning och momsavstämningar samt fakturering. Meriterande är erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller revisionsbranschen.

För att kunna hantera många kontaktytor och samarbeta effektivt med andra, tror vi att du är prestigelös och har lätt för att skapa och bibehålla relationer.

Alla lediga jobb