TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalité- och miljöansvarig till Samhall

Samhall söker en Kvalité- och miljöansvarig, Stockholm

Till ett omväxlande och stimulerande arbete söker vi en kvalité- och miljöansvarig. Samhalls uppdrag är att skapa utvecklande jobb för personer med funktionsvariationer och ge dem en given plats på den ordinarie arbetsmarknaden. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskapet, stärka självkänslan hos sina medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Som ett viktigt led i att stärka det systematiska kvalité- och miljöarbetet söker vi nu dig som kan bidra med din expertis på området.

Ditt anställningserbjudande

Samhall söker nu en kvalité- och miljöansvarig och i denna roll får du möjligheten att arbeta på Sveriges viktigaste företag där du gör skillnad för många. Du erbjuds möjligheten att jobba både strategiskt och operativt med miljö- och kvalitetsfrågor brett över Samhalls olika verksamhetsområden. I din roll arbetar du tvärfunktionellt mot många olika intressenter, och är ett stöd i kontakt med kunder och olika myndigheter. Här får du möjlighet att till stor del forma din vardag och påverka avdelningens arbete för framtiden.
Du erbjuds fina förmåner såsom 6 veckors semester, arbetstidsförkortning och förtroendetid.

Vill du ställa frågor till facklig representant är du välkommen att kontakta: Siwert Ahlm (Unionen) 070-546 87 17, Asim Zilic (SACO) 070-359 45 15 alternativt Pontus Dilén (Ledarna) 070-621 72 24

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du rapporterar till Hållbarhetschefen och ingår i ett team med tre andra kollegor där du jobbar tvärfunktionellt och kommunicerar samt samarbetar med stora delar av verksamheten. Resor i tjänsten förekommer.

Våra förväntningar

Du har högskoleutbildning med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning eller motsvarande och några års erfarenhet arbeta med kvalitets- och miljöledningssystem, interna och externa revisioner samt operativt miljöarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva och leda utvecklingsprojekt samt erfarenhet från större organisationer.
Som person delar du Samhalls grundläggande värderingar: pålitlig, uppmärksam och engagerad. Du är systematisk, resultatorienterad, uthållig och har en mycket stor förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål. För att lyckas i rollen har du en kommunikativ förmåga och är bra på att nå ut med ditt budskap. Vidare är du positiv och flexibelt inställd till förändringar och ser det som en möjlighet till utveckling, både som individ och medarbetare.

Alla lediga jobb