TNG
Hållbarhetsansvarig till Arbesko i Kumla

Hållbarhetsansvarig till Arbesko i Kumla

Operativ och strategisk roll med ansvar för hållbarhetsfrågor samt samordningsansvar för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Arbetsgivare Arbesko
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-14
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Tedsjö
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Operativ och strategisk roll med ansvar för hållbarhetsfrågor samt samordningsansvar för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom industri eller tillverkning? Trivs du med att arbeta både stora och små frågor relaterade till hållbarhet? Bra. Då är detta rollen för dig! Nu söker vi en Hållbarhetsansvarig till framgångsrika Arbesko i Kumla.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Du blir en del av ett företag med stort engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Arbesko utvecklar och tillverkar skor i Kumla och har även en produktionsenhet i Brasilien.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du rapporterar till VD och har det övergripande ansvaret för hållbarhetsfrågor samt ansvar för samordning av kvalitet, miljö och arbetsmiljö för hela Arbesko´s verksamhet. Rollen som Hållbarhetsansvarig är ny och det finns stora möjligheter att påverka hur den utformas. Du kommer direkt att bli en nyckelperson på ett företag som befinner sig i en mycket spännande fas av sin resa! Detta är nämligen ett företag där hållbarhetsarbetet är prioriterat och starkt förankrat i hela organisationen.

Du kommer att ansvara för att driva Arbesko´s utveckling inom utvalda globala mål i Agenda 2030 med syfte att reducera verksamhetens miljöpåverkan samt ansvara för hållbarhetsrapportering och effektiv kommunikation kring hållbarhet både internt och externt.

Till dina ansvarsområden hör även samordning av det övergripande kvalitetsarbetet med bland annat kvalitets- och processledningssystem, lagefterlevnad samt att säkerställa att Arbesko lever upp till de specifika miljökrav som ställs på verksamheten i utfärdade tillstånd. Följaktligen kommer du ha regelbunden kontakt med tillsynsmyndigheter, kunder och leverantörer.

En viktig del i ditt arbete kommer vara att utveckla och underhålla processer och rutiner inom arbetsmiljöområdet samt säkerställa att Arbesko fortsatt arbetar med att eliminera risker och identifiera möjligheter i arbetsmiljön för alla medarbetare.

I din roll är det viktigt att du både har en helhetssyn och en förmåga att se detaljer samt att du samarbetar på ett bra sätt med hela organisationen för att uppnå de mål som sätts. I denna roll är standarder, policys, processer och rutiner en självklar del av din vardag.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du samverkar tätt tillsammans med kollegor inom Arbesko i Kumla och i Brasilien samt med externa partners och myndigheter. I rollen ingår också att vara rådgivande i frågor inom ditt ansvarsområde för hela organisationen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom området samt ett antal års erfarenhet från en liknande roll. Vidare har du goda kunskaper inom hållbarhet/kvalitet/miljö/arbetsmiljö/ gärna från en producerande verksamhet. Du har erfarenhet av att utveckla och underhålla kvalitets- och ledningssystem samt processer och rutiner inom arbetsmiljöområdet.

Som person är du driven och har en förmåga att kombinera operativ detaljnivå med strategisk höjd. Du är systematisk och noggrann med fallenhet att se både till helheten och till detaljerna. Du är analytisk och ser sammanhang för att komma med förslag på lösningar till komplexa frågor. Vi förutsätter också att du är bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och kan anpassa resultat utifrån förväntningar och förutsättningar. Vidare så är du ansvarstagande och har ett lyhört sätt att samverka med andra. Du har också en god kommunikativ förmåga och van att hålla i presentationer och liknande. Vidare krävs du kan kommunicera på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Arbesko

Arbesko

Skomakare sedan 1839. Det som startade med en av Sveriges första partiskomakare är idag ett marknadsledande företag med försäljning både i och utanför Norden. Tillverkningen sker i Sveriges enda skyddsskofabrik – Arbesko Skofabrik i Kumla – där vi producerar skyddsskor för professionella användare. Vi skyddar hårt arbetande fötter och utvecklar därför våra produkter i nära samarbete med slutanvändarna. Vår designfilosofi utgår från värdeorden kvalitet, funktion och säkerhet. Det är så vi gör skydds- och yrkesskor av premiumkvalitet. Sedan 2017 ägs Arbesko av det svenska företaget Bergman & Beving och drivs som ett starkt, självständigt produktbolag.
Läs mer på arbesko.com / bergmanbeving.com

Arbetsgivare Arbesko
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-14
Maria Tedsjö
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet

Järsjögatan 1, Kumla