TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalitets- och miljöansvarig till Tritech

Till verksamheten i Stockholm söker Tritech Solutions dig som vill arbeta med Kvalitets- och miljöfrågor

Har du arbetat med administration, förvaltning eller utveckling av ledningssystem? Lockas du av att jobba i en platt organisation med uppgifter kring kvalitet, miljö och hållbarhet samt är intresserad av att driva ett förbättringsarbete kring kvalitetsområdet?

Till en varierande roll med goda utvecklingsmöjligheter söker Tritech dig som vill utvecklas inom området. I takt med din växande kunskap kommer du få ta allt större ansvar för verksamhetens kvalitets- och miljöfrågor samt för kvalitets- och miljöledningssystem. Tjänsten innefattar också lagbevakning med fokus på kemikalielagar (ex. Reach, SCIP, m.f).

Tritech Solutions är en värdeadderande leverantör av embedded-lösningar och industriella IoT produkter till nordisk industri. Tillsammans med Aratron ingår Tritech i Addtech AB.

Ditt anställningserbjudande

Tritech Solutions är ett bolag med starka finanser och tillväxt. Styrning hos Tritech Solutions bygger huvudsakligen på tillitsbaserat ledarskap med mycket frihet för medarbetare att själva välja vägen till målet. Vi erbjuder dig:

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som ansvarig för Kvalitet- och miljöfrågor ligger fokus inledningsvis på ISO 9001 och 14001 för att på sikt ha ett övergripande ansvar för kvalitet och miljöfrågor, inkl. frågor rörande ledningssystem, lagkrav och konkret kvalitetsuppföljning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i det långa perspektivet:

 

Värt att veta

Som ansvarig för Kvalitets- och miljöfrågor har du ett nära samarbete med teknik, försäljning, logistik och ekonomi. Du kommer att arbeta i ett tight och målorienterat team med högt i tak och hög servicenivå mot våra kunder.

Du kommer att dela din tid på Tritech Solutions med systerbolaget Aratron och det är Aratron som blir din formella arbetsgivare. Båda verksamheterna är baserade i Solna Strand med fem minuters promenad mellan kontoren.

Våra förväntningar

Vi söker dig med relevant utbildning inom området eller erfarenhet av och intresse för lagefterlevnad inom miljölagstiftningen, REACH / SCIP, RoHS eller CMRT. Du har kanske redan tidigare arbetat med administration, förvaltning eller utveckling av ledningssystem, med fördel ISO 9001 och ISO 14001. Erfarenhet från teknikhandelsbolag är en merit.

Vi söker dig som:

Alla lediga jobb