TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Miljökoordinator till Aratron

Teknikhandelsbolaget Aratron söker en Supply Chain Compliance Coordinator / Miljökoordinator med placering i Stockholm

Aratron utvecklar och säljer komponenter och system till tillverkningsindustrin och systemintegratörer och söker nu en Supply Chain Compliance Coordinator / Miljökoordinator med ambitioner att utvecklas inom området för att sakteligen ta allt större ansvar för företagets lagbevakning och lagefterlevnad kopplat till kemikalie- och miljölagstiftningen.
Ta chansen till egen utveckling och att arbeta i en varierande roll på ett tryggt och stabilt företag som välkomnar ständiga förbättringar och goda idéer. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Aratron är ett bolag med starka finanser och stark tillväxt. Du kommer ha stor möjlighet att själv påverka, planera och utveckla ditt arbete. Du kommer att arbeta i ett målorienterat team med högt i tak och hög servicenivå mot våra kunder som en av våra viktigaste ledstjärnor.
Vi söker en nyfiken och engagerad kollega som tar sig an arbetet med lagbevakning och lagefterlevnad. I gengäld erbjuder vi:
• Stor variation i arbetet och en attraktiv arbetsmiljö.
• Möjlighet att påverka ditt arbete, processer, rutiner och systemutveckling.
• Omfattande kontakter med både leverantörer och kunder.
• En platt organisation med högt i tak, mycket samverkan och god stämning.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du arbetar i nära samarbete med vår kvalitets- och hållbarhetschef samt stora delar av övriga organisationen. Du sköter kommunikationen med våra kunder och andra intressenter inom ditt ansvarsområde och du kommer därigenom även ha mycket kontakter med våra leverantörer för att kunna tillse efterfrågad information.

Du kommer dela din tid på Aratron med systerbolaget Tritech Solutions men det är Aratron som blir din formella arbetsgivare. Båda verksamheterna är baserade i Solna Strand med fem minuters promenad mellan kontoren.

Våra förväntningar

För att lyckas i den här rollen tror vi att du:

 

Alla lediga jobb