TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalitets – och miljökoordinator till Laxå

Kvalitets- och miljökoordinator med brinnande intresse för hållbarhet till expansiva Elisolation i Laxå!

Vill du arbeta i ett familjärt, expansivt och lönsamt företag med starka ägare? Har du tidigare erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete och ett stort intresse för hållbarhet? Bra! Till en ny roll på Elisolation söker vi nu dig som ska driva utvecklingen av företagets kvalitets- och miljöledningssystem med inriktning mot hållbarhet.

Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Elisolation är bearbetande leverantör av härd, termoplaster och högtemperaturmaterial som just nu befinner sig i en expansiv fas. Företaget ingår i Söderbergföretagen, en industrikoncern med dotterbolag inom tre affärsområden, plast, plåt och infrastruktur vilket ger Elisolation en finansiell styrka och möjligheter till utveckling.

Hos Elisolation får du ta ett eget ansvar och blir en viktig kugge i företagets fortsatta utveckling. Du kommer till en platt organisation med korta beslutsvägar. Elisolation är ett familjärt företag med fokus på kunden. Du får ta ett stort eget ansvar och driva frågor vad gäller kvalitet / miljö och hållbarhet samt driva förbättringar inom kvalitets- och miljöledningssystemet.

Under 2024 kommer Elisolation utveckla och fokusera på hållbarhet där du kommer att ansvara för implementering, uppföljning och vidareutveckling. Till din hjälp kommer alla företag inom koncernen att samverka i detta arbete.

Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Arbetet kommer att ske lokalt men även i samarbete med övriga företag i koncernen. I rollen rapporterar du kvalitets- och miljöfrågor direkt till kvalitetschefen och frågor gällande hållbarhet till VD. 

Våra förväntningar

Vi söker dig med relevant bakgrund och erfarenhet av kvalitets/miljöarbete inom en producerande verksamhet. Du har ett stort intresse för att utveckla administrativa processer och goda kunskaper om vilka verktyg som finns i ett modernt affärssystem samt hur dessa appliceras effektivt i verksamheten.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid ditt intresse för att driva miljö- och kvalitetsarbetet med fokus på hållbarhetsfrågor. Som person strävar du efter att nå utmanande mål och tar ansvar för att uppgifter slutförs i tid. Du skapar, uppmuntrar och genomför nya strategier och idéer som gör arbetsplatsen bättre, stödjer affärstillväxten samt förbättrar processer. 

Vidare bör du även ha goda kunskaper i engelska eftersom du bland annat i denna roll har många interna och externa kontaktytor. 

Alla lediga jobb