TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalitetsansvarig QMS till Euromaint

Nu söker vi en Kvalitetsansvarig QMS till Euromaint i Åmål

Vill du arbeta med säkerhetsrelaterade processer och arbetsuppgifter i Sveriges största bolag inom tågunderhåll? Euromaint i Åmål söker nu en Kvalitetsansvarig som kommer ha det övergripande ansvaret för frågor som berör kvalitet, arbetsmiljö, yttre miljö och trafiksäkerhet inom affärsenheten.

Tycker du att det låter intressant? Välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Euromaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll! Vi erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor.

Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som QMS affärsenhet hos Euromaint kommer du bland annat arbeta med:

Värt att veta

Rollen innebär att man arbetar med säkerhetsrelaterade processer och arbetsuppgifter. I rollen ingår även ett aktivt samarbete med produktions- och underhållscheferna för att stötta, utbilda och samordna QMS-frågor inom affärsenheten. Du kommer att medverka i Euromaint Rails QMS-råd samt ha ett nära samarbete med Euromaint Rails centrala QMS-enhet. Funktionen ingår i affärsenhetens ledningsgrupp och vid behov kan delegeringar från Chef QMS göras.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Åmål.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen samt minst 3-4 års relevant erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av Lean production eller motsvarande samt kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001:2015 och ISO 14000 samt ISO45001. Du har tidigare utvecklat och förbättrat ledningssystem samt tillsett att systemen uppfyller aktuella standarder, lagkrav och kundkrav. 

Slutligen besitter du mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Alla lediga jobb