TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalitetsansvarig till AstraZeneca i Stockholm!

Vi söker nu en Quality Assurance Associate till vår kvalitetsorganisation inom QA OSD Packaging på Astra Zeneca.

Gillar du problemlösning? Vågar du ta beslut? Vill du bidra i kvalitetssäkringen av våra läkemedel?

Astra Zeneca söker en kvalitetsansvarig till deras kontor i Södertälje.

Kvalitetskontroll är en del av flödet för alla våra produkter. Kvalitetsorganisationens uppdrag är att arbeta tillsammans med tillverkningsenheterna inom Sweden Operations i Södertälje, AstraZenecas största produktionsenhet, för att säkerställa att våra patienter får ett säkert och effektivt läkemedel till en rimlig kostnad.

Låter det här intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi på QA OSD Packaging är omkring 25 engagerade personer, uppdelade på 2 grupper. I våra team känner alla en personlig koppling till de människor vi påverkar. Hos oss får du möjligheten att vara våra patienters ögon och öron. En betydelsefull roll som vi stolta tar på oss då vårt bidrag leder till att förbättra kvalitén på patienters hälsovård och slutligen kvalitén på deras liv.

Som kvalitetsansvarig konsult hos oss på TNG är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att det är din expertis och intresse för kvalitetssäkring som leder till framgång. Vi vet också att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklande uppdrag på arbetsplatser med spännande miljö.

Som konsult på TNG är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din erfarenhet och kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta nära den spännande och dynamiska produktionen och vara med "där det händer". Dagligen deltar du i tvärfunktionella diskussioner vid produktionslinjen och tar avvägda beslut om hur produktionen ska löpa vidare utifrån kvalitetsaspekten. Att godkänna protokoll från tillverkningen och därmed ansvara för att våra produkter håller rätt kvalitet och uppfyller ställda krav är också en del av din vardag.

Dina arbetsuppgifter som Kvalitetsansvarig på Astra Zeneca kan också komma att innehålla

 

Värt att veta

På Campus AstraZeneca Södertälje möts vi i innovativa och högteknologiska miljöer för att tillverka läkemedel som förändrar liv. Det här är platsen för dig som är driven, tar personligt ansvar och motiveras av nya utmaningar och oändliga möjligheter. För att bygga vidare på vårt gemensamma ansvar att göra skillnad för människor, miljön och samhället.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på på 6 månader till att börja med med möjlighet till förlängning. Start omgående. Du utgår från AstraZenecas lokaler i Södertälje, söder om Stockholm. Arbetet är på heltid.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen krävs att du är en driven, lösningsorienterad person som tycker om att göra förändringar – stora som små. Du trivs med ett stort kontaktnät, kan tillgodose flera kunders olika behov och samtidigt prioritera ditt eget arbete. Du har förmågan att kommunicera på ett bra, förtroendeingivande sätt och hanterar de många kontaktytorna och ibland tuffa besluten med engagemang och integritet. Ditt driv samt din förmåga att arbeta både noggrant och strukturerat även vid ett högt tempo kommer hjälpa dig att lyckas.

Du ska ha en Naturvetenskaplig universitets- eller högskoleexamen om minst 4 år. Utbildningsinriktning kan t.ex. vara civilingenjör inom bioteknik, kemi- eller läkemedelsinriktning, eller en apotekarexamen. Goda kunskaper om läkemedelsframställning enligt gällande regelverk och Good Manufacturing Practice (GMP). Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift.

Det är meriterande med erfarenhet från tillverkning, kvalitetskontroll, kvalitetssäkring av läkemedel, myndighetsinspektioner eller validering/kvalificering. Även kunskaper inom LEAN är till din fördel. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik, system och process.

 

Alla lediga jobb