TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalitetsansvarig till Fresenius Stockholm

Nu söker vi en systemintresserad nordisk kvalitetsansvarig till världsledande MedTech bolaget Fresenius Medical Care i Stockholm.

Fresenius Medical Care Sverige söker en nordisk kvalitetsansvarig. Som kvalitetsansvarig kommer du att ansvara för implementering av ett nytt integrerat ledningssystem (IMS) som ska integreras i Sverige. Du kommer att fungera som ett gränssnitt mellan koncernfunktioner och nordisk (Sverige, Finland och Danmark) ledning vad gäller IMS och tillämpliga regulatoriska krav. Jobbar du som kvalitetsansvarig idag, har erfarenhet av ISO 13485/9001 och söker en position i en komplex, reglerad bransch och internationell organisation? Då kan detta vara en möjligheten för dig.

I denna roll arbetar du nära organisationen och processägarna för att säkerställa att kvalitetsledningssystemet är väl implementerat och att det ständigt förbättras.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Fresenius Medical Care är ett marknadsledande bolag i världen och ligger långt framme när det gäller innovativa lösningar inom dialys och annan extrakorporeal blodbehandling. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag vars utrustning är livsavgörande för sina patienter. Du kommer göra skillnad.

Fresenius Medical Care vårdar ca 350 000 patienter i sitt globala nätverk och driver samtidigt 42 tillverkningsanläggningar på alla kontinenter för att tillhandahålla produkter såsom dialysmaskiner, dialysatorer och andra engångsartiklar.

Arbetstidsmåttet för tjänsten är 35 timmar/veckan med okompenserad övertid. Du har relativt stor möjlighet att planera dina arbetsresor till övriga nordiska länder och Tyskland. Du kommer erbjudas en marknadsmässig grundlön med en bonusdel samt ett attraktivt förmånspaket som innebär:

 

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Som kvalitetsansvarig innefattar dina arbetsuppgifter bland annat att:

Värt att veta

Detta är en ny roll som kommer rapportera till respektive landsansvarig samt ha täta band med QREM (Quality Regulatory Environmental Managment) vid huvudkontoret.  Du kommer ha kollegor i alla 3 länder vilket ger dig ett stort nätverk och många kontaktytor. Resor inom Norden (Sverige, Finland och Danmark) samt till huvudkontoret i Tyskland kan förekomma. 

Fresenius sitter i fina lokaler i centrala Sollentuna och erbjuder en arbetsplats med lojala och engagerade kollegor som har nära till skratt och stor gemenskap. Tjänsten är på heltid och startar så fort rätt person är på plats.

 

 

Våra förväntningar

Du har en för tjänsten en akademisk examen (naturvetenskap, medicin eller teknik) eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Utbildning i relevanta interna IMS-processer och organisationsstrukturer. För att axla rollen är det bra om du har du tidigare erfarenhet av projektledning, talar avancerad teknisk svenska samt professionell engelska, hanterar Office-paketet och har vana av arbete i affärsstödssystem. Du är väl förtrogen med medicintekniskt/läkemedels kvalitetsarbete samt har drivit förändringsarbete med positiva slutresultat gärna i en internationell miljö.

 

 

 

 

 

 

Alla lediga jobb