TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalitetsansvarig till Johnson Matthey i Perstorp

Är du en erfaren ISO 90001 revisor som lockas av en central roll inom kvalitet i ett internationellt och hållbart företag?

Johnson Matthey Formox AB i Perstorp söker en Kvalitetsansvarig. Som kvalitetsansvarig kommer du att ansvara för vårt kvalitetsledningssystem (ISO 9001). I denna roll arbetar du nära organisationen och dess processägare för att säkerställa att kvalitetsledningssystemet är väl implementerat och att det ständigt förbättras. Är du en erfaren revisor i IS0 9001 som söker en strategisk position i en komplex och internationell organisation kan detta vara möjligheten för dig.

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig ett utmanande och stimulerande arbete i en internationell miljö. På Johnson Matthey tror vi på balans mellan arbete och privatliv, har flexibla arbetstider och möjligheter att arbeta hemifrån. Vi har egna sport- och träningsanläggningar, joggingspår utanför matsalen där det serveras god och hälsosam mat. Vi erbjuder ett attraktivt pensions- och försäkringssystem, inkl. företagshälsovård samt bonus.

Bonus
Bonus
Jobba hemma
Jobba hemma
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att rapportera till EHSQ-chefen och du kommer att tillhöra vår organisation i Perstorp. Att arbeta hemifrån är valfritt 2 dagar i veckan. Tjänsten som kvalitetsansvarig innefattar inget personalansvar även om du behöver ha förmågan att leda andra då du kommer att koordinera och leda projekt.

Våra förväntningar

Du har erfarenhet som lead auditor och internrevisor för ISO 9001 standard. Om du har erfarenhet som extern revisor är det meriterande men inte ett krav. Kunskaper i ISO 14001 är meriterande. Du har goda kunskaper i Microsoft Office Word, Excel och PowerPoint. Du har erfarenhet som administratör i SharePoint. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Som kvalitetsansvarig har du förmågan att påverka, leda och coacha andra för att ständigt förbättra kvalitetsledningssystemet och nå uppsatta mål. En annan av dina förmågor är att driva och genomföra förändring. Du har ett bra sätt att anpassa din kommunikation till mottagaren. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och skicklig på att hitta detaljer när arbetsuppgiften kräver det. Du har drivkraften att föra saker framåt och ett prestigelöst sätt.

Alla lediga jobb