TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalitetsingenjör – Coherent- Stockholm

Har du erfarenhet som kvalitetsingenjör på ett tillverkande bolag och vill fortsätta arbeta med ISO i en växande framtidsbransch?

Coherent i Järfälla, Stockholm söker en kvalitetsingenjör. Detta är en chans för dig med erfarenhet som kvalitetsingenjör från en tillverkande verksamhet att bidra med din kompetens inom kvalitet, ISO och åtgärdsarbete. Genom din insats och fokus på processförbättringar hjälper du till att nå Coherents högt ställda globala kvalitetsmål. Hos Coherent får du som kvalitetsingenjör en viktig roll i en komplex och internationell verksamhet inom halvledarindustrin.

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Tech bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som processingenjör blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling. Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som kvalitetsingenjör samarbetar du med kollegorna inom alla våra produktionsareor i vår skivtillverkning i Järfälla. Du har flexibla arbetstider och vi ger också möjlighet till hemarbete.

Du rapporterar till Quality & Reliability Manager.

Våra förväntningar

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och med erfarenhet som kvalitetsingenjör inom tillverkningsindustrin - gärna från en regulatorisk verksamhet. Du har därmed kunskaper inom ISO 9001 och 14001. Det är meriterande om du har kunskap inom något statistiskt analysverktyg. Då du kommer att verka i en internationell kontext, söker vi dig som har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Kunskaper i svenska är meriterande.

Som person är du noggrann i ditt arbete och har ett strukturerat arbetssätt. Du är bra på att driva ditt eget arbete framåt och trivs i en självständig roll. Du är initiativtagande och ser till att nå dina deadlines. Relationer är du bra på att bygga och en god förmåga att kommunicera.  Du motiveras av att ingå i ett arbetslag där det är naturligt att dela med sig av sina kunskaper och ta del av andras. 

Alla lediga jobb