TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalitetsingenjör till vår kund i Ludvika

Är du erfaren kvalitetsingenjör redo för nya uppdrag? Vi söker en kvalitets- och driftansvarig till välkänd kund i Ludvika.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom tillverknings - eller processindustrin? Har du dessutom erfarenhet av svets? Bra! Vi söker en erfaren och engagerad kvalitetsingenjör som drivs av att arbeta med testning för att säkerställa högkvalitativa produkter och tjänster hos vår kund i Ludvika. Det är ett konsultuppdrag där du ges en unik möjlighet att få arbeta på ett innovativt och branschledande företag tillsammans med dedikerat team av ingenjörer och specialister. Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan!

Intresserad men vill veta mer? Tveka inte att skicka in din ansökan. Givetvis får du mer information om uppdraget längre fram i processen.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kvalitet och driftsingenjör kommer några av dina arbetsuppgifter bestå av: 

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på 100% där du blir anställd av TNG och jobbar hos ett företag i Ludvika.

Uppdraget är på plats 40 timmar i veckan.

Start omgående och som beräknas pågå fram till 2023-12-04.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en teknisk kandidatexamen och tidigare arbetslivserfarenhet i roller som kvalitetsingenjör, -kontrollant, - testare eller motsvarande. Har du erfarenhet av svets är det starkt meriterande. 

Som person ser vi att du är resultatorienterad, självgående och strukturerad. Du är intresserad av att utveckla ett standardiserat sätt att arbeta inom kvalitetsavdelningen.

Du är bra på att kommunicera i tal och skrift och behärskar både svenska och engelska flytande.

Alla lediga jobb