TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalitetsingenjörer till Outokumpu

Nu söker vi dig som är ingenjör och har erfarenhet av kundkontakt. Vi rekryterar kvalitetsingenjörer till Outokumpu i Degerfors!

Vill du vara en del av ett globalt framgångsrikt företag som är världsledande inom rostfritt stål? Ett företag som producerar något hållbart, miljövänligt och designat för att hålla för evigt? Bra! Vi expanderar och utökar nu vår teknik- och kvalitetsavdelning med tre kvalitetsingenjörer / Special Project Leads.

I rollen som Special Project Lead kommer du att agera som projektledare för kunder med höga och specifika krav och önskemål. Du kommer till ett framåtlutat företag där du kommer få utvecklas personligen och skapa ett stort kontaktnät både inom och utanför Outokumpu. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Atmosfären på avdelningen präglas av stort samarbete, yrkesstolthet och utpräglad förbättringskultur. Du får arbeta i en internationell miljö.

På Outokumpu främjar vi mångfald, rättvisa och inkludering. Vi gör allt för att alla anställda ska känna sig välkomna och ha lika möjligheter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att tillhöra Business Support som ingår i Teknik- och kvalitetsavdelningen och rapportera till Manager Business Support.

Våra förväntningar

Du har en teknisk kandidatexamen och gärna tidigare erfarenhet av projektledning samt erfarenhet av att hantera komplicerade kundkrav. Du behärskar engelska och svenska flytande, i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen bör du ha stor kommunikations- och förhandlingsförmåga då du behöver kommunicera både med kunder, våra produktionsavdelningar, vår säljorganisation och andra intressenter. Du är nyfiken, vill utvecklas, lära dig nya saker och tar gärna eget initiativ.

Alla lediga jobb