TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalitetstekniker till Hällde

HÄLLDE söker nu en Kvalitetstekniker med erfarenhet av produktion till fabriken i Kista, Stockholm

HÄLLDE, ett av världens ledande företag inom tillverkning och utveckling och av matberedningsmaskiner för professionellt bruk söker dig som vill bli en del av ett bra produktionsteam. Till fabriken i Kista / Stockholm söker vi en Kvalitetstekniker med erfarenhet av produktion- och kvalitetsteknik. På HÄLLDE har vi stort fokus på ordning och reda, där ett strukturerat arbetssätt är en självklarhet för att säkerställa en bra arbetsmiljö och en hög kvalitet på produkterna som levereras till kunder över hela världen. Som det familjära företag HÄLLDE är, är man stolt både över sina produkter som håller toppkvalitet och alla medarbetare som varje dag bidrar till framgången och gör skillnad. Nu söker vi dig som vill utvecklas med oss.
Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med kvalitetssäkring av välrenommerade produkter. Du kommer att arbeta nära hela produktionsflödet från inköp av komponenter till slutleveransen med stor fokus på kvalitetsuppföljning. Du kommer till en stabil verksamhet där varje anställd är en viktig resurs. På HÄLLDE välkomnas alla initiativ som leder till förbättring och effektivisering av såväl produkter som arbetsprocesser. Välkommen till ett företag med toppkvalitativa produkter, korta beslutsvägar och engagerade medarbetare.

Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Friskvård
Friskvård
Träna på arbetstid
Träna på arbetstid

Dina arbetsuppgifter

Som Kvalitetstekniker leder du arbetet med kvalitetssäkring vid HÄLLDE. Du arbetar dels
förebyggande med att ta fram rutiner och verktyg, dels avhjälpande där du löser olika problem
direkt i HÄLLDEs produktion och hos HÄLLDEs leverantörer.

Arbetet innebär mer i detalj:

Värt att veta

HÄLLDE tillverkar fyra olika typer av matberedningsmaskiner för professionell användning: Grönsaksskärare, Snabbhackar, Combi Cutters och Mixers. Till våra högkvalitativa produkter köper vi material och komponenter globalt och du kommer att ha kontakt och samarbeta med leverantörer i såväl Sverige som i Europa och Asien. Din placering är i Kista där all verksamhet inkl. produktion bedrivs och du rapporterar till HÄLLDEs Teknikchef. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning och erfarenhet av produktion eller service av tekniska produkter. Du kan exempelvis ha bakgrund som servicetekniker av relevanta produkter. Du har ett stort intresse för förbättrings- och kvalitetsarbete och erfarenhet av kvalitetsteknik, ankomstkontroll och produktionsteknik. Du har även erfarenhet av administrativt arbete samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi söker dig som har en god problemlösningsförmåga samt ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du agerar på eget initiativ och får saker att hända. Du har en god samarbetsförmåga, trivs i tvärfunktionella roller och har förmågan att kommunicera klart och tydligt. Du delar gärna med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information, har positivt synsätt och är trygg i dig själv.

 

Alla lediga jobb