TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

RG KYC Agent till ATG i Stockholm

Är du en analytisk person med goda kunskaper inom kommunikation?

ATG växer och söker nu en Responsible Gambling & Know Your Customer Agent för ett konsultuppdrag. Vill du vara med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse? Då ska du genast söka rollen som RG KYC Agent i Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Responsible Gambling & Know Your Customer Agent hos ATG är du med och bidrar till ett säkert och sunt spelande hos ATGs kunder. Du får tillsammans med dina kollegor vara med och bidra till ATGs spelansvar och kundkännedom.

Spelansvaret är ATGs största hållbarhetsfråga och här finns möjligheten att delta i det viktiga arbetet.
Din uppgift är att lära känna ATGs kunder och inhämta utökad kundkännedom i penningtvättssyfte och även utföra omsorgssamtal för att säkerställa kundens mående. Kontakterna sker via atg.se, mail och telefon. Rollen innefattar att du kommer att analysera spelbeteende, dokumentera noggrant och bedöma underlag som inhämtas.

Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Distansarbete
Distansarbete

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Responsible Gambling & Know Your Customer Agent kommer du att:

Värt att veta

I rollen som Responsible Gambling & Know Your Customer Agent hos ATG blir du en del av ett team på fem personer. Du rapporterar till Team Manager RG KYC. Din arbetsplats kommer att vara i Hästsportens hus vid Solvalla, Bromma med möjligheter att arbeta remote tre dagar i veckan. Dina arbetstider kommer att vara 08.00-16.30 måndag till fredag. 

ATG värderar sina medarbetare högt och deras ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. De arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. De satsar på nöjda och friska medarbetare och har bland annat en företagstränare som jobbar heltid med medarbetarnas hälsa och välmående.

Detta är ett vikariat med start så snart som möjligt och som sträcker sig till 31/1 2025.
Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet av en liknande roll och gärna kundservice. Som person är du ansvarstagande och analytiskt lagd med en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är en lagspelare som trivs att arbeta i grupp samt ödmjuk som person. Vidare är du noggrann i ditt arbetssätt samtidigt som du är mån om att arbeta effektivt för att upprätthålla både kvalitet och uppsatta tidsramar. Har du erfarenhet från andra spelbolag eller bank samt utbildning inom ekonomi är det meriterande.

Rollen kräver god datorvana samt goda kunskaper i svenska i både i tal och skrift.

Alla lediga jobb