TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

KYC Agent till ATG i Stockholm

Är du en analytisk person med goda kunskaper inom kommunikation?

ATG växer och söker nu en Responsible Gambling & KYC Agent för kortare konsultuppdrag med möjlighet till anställning. Vill du vara med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse? Då ska du genast söka rollen som KYC Agent!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som KYC (Know Your Customer) Agent hos ATG är du med och bidrar till ett säkert och sunt spelande hos ATGs kunder. Du får tillsammans med dina kollegor vara med och utveckla ATGs kundkännedom, ett område där de är ledande i sin bransch.

Spelaransvaret är ATGs största hållbarhetsfråga och här finns möjligheten att delta i det viktiga arbetet. 

Din uppgift är att lära känna ATGs kunder och inhämta utökad kundkännedom genom brevutskick. Vidare kontakt med kunderna sker främst via mail men också på telefon. Du kommer att analysera spelbeteende, dokumentera och bedöma underlag som inhämtats.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

I rollen som KYC Agent hos ATG blir du en del av ett team på tio personer. Du rapporterar till Manager Customer Service RG & KYC Operation. Din arbetsplats kommer att vara i Hästsportens hus vid Solvalla, Bromma.

ATG värderar sina medarbetare högt och deras ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. De arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. De satsar på nöjda och friska medarbetare och har bland annat en företagstränare som jobbar heltid med medarbetarnas hälsa och välmående.

Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och som förväntas pågå till mitten av september med möjlighet till anställning hos ATG.

Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet av en liknande roll eller från kundservice. Som person är du ansvarstagande och analytiskt lagd med en god kommunikativ förmåga påsvenska i både tal och skrift. Du är en lagspelare som trivs att arbeta i grupp samt ödmjuk som person. Vidare är du noggrann i ditt arbetssätt samtidigt som du är mån om att arbeta effektivt för att upprätthålla både kvalitet och uppsatta tidsramar.

Rollen kräver god datorvana samt goda kunskaper i svenska i både i tal och skrift.

Alla lediga jobb