TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Laboratorieingenjör QC inom Kvalitetskontroll

Laboratorieingenjör QC inom Kvalitetskontroll till Sweden Operations, AstraZeneca i Södertälje!

Är du en driven laboratorieingenjörer som intresseras av spännande utmaningar och som brinner för ständiga förbättringar? Då kan denna roll vara något för dig! AstraZeneca i Södertälje söker 13 laboratorieingenjörer som vill göra skillnad, varje dag, genom att stödja verksamheten i kvalitetskontrollerna!

Är du redo att göra skillnad? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag med start i mars och förväntas pågå i 1 år. Du kommer att vara anställd av TNG under uppdragsperioden. 

När vi på AstraZeneca ser chansen att förändras tar vi tillfället i akt - för varje möjlighet, oavsett hur liten, kan vara början på något stort. Att leverera medicin som förändrar människors liv handlar om att ha entreprenörsanda – att hitta stunderna och förstå dess potential. Hos oss i Södertälje återfinns den största produktion inom AstraZeneca, cirka 40 % av vårt företags läkemedel produceras här och distribueras sedan över hela världen.

AstraZeneca värdesätter din kommunikativa ådra, din analytiska förmåga och ditt driv att få saker gjorda. Din vana av högt tempo och utveckling kommer komma väl till pass hos oss och du kommer självklart få utlopp för ditt intresse för teknik och underhåll. På AstraZeneca är vi även stolta över att ha en unik arbetsplatskultur som inspirerar till innovation och samarbete. Viktigt hos oss är att våra medarbetare ska känna sig uppskattade, motiverade och belönas för sina idéer och kreativitet!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Din spelplan:

I laboratorierna arbetar vi i grupper om ca 20 personer samt ingår i olika tvärfunktionella team, så det är i rollen viktigt med bra samarbete och kommunikationsförmåga. Vardagen i laboratorierna innehåller både rutinarbete och omprioriteringar av uppgifter utifrån vad produktionen behöver, därav är både struktur och flexibilitet viktiga framgångsfaktorer.

Vi arbetar hållbart för varandra och planeten i en högteknologisk LEAN miljö. Kvalitetskontroll är en del av flödet för alla våra produkter. I rollen som laboratorieingenjör ger därför möjlighet att påverka och förbättra inom ett mycket viktigt område. Som en del av kvalitetsorganisationen representerar du kunden och företagets intressen samtidigt. Det gör dig till en nyckelperson som skyddar våra produkter, tillverkningstillstånd och i slutändan även patienter.

Våra förväntningar

För att trivas är det också viktigt att du tycker om att lära dig nya saker och att du tycker det är kul med förbättringsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från tillverkning, kvalitetskontroll av läkemedel eller andra kvalitetskontroller, myndighetsinspektioner samt validering/kvalificering. Tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och med LEAN ses också som en merit.

Alla lediga jobb