TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Laboratorieingenjör till AstraZeneca i Södertälje

AstraZeneca i Södertälje söker en laboratorieingenjör inom mikrobiologi

Vill du vara med och göra skillnad på riktigt? Är du en driven laboratorieingenjör som arbetat med mikrobiologiska analyser inom kvalitetssäkrad laboratorieverksamhet? Har du jobbat i renrum och med aseptisk arbetsteknik? Bra! Sweden Operations på AstraZeneca i Södertälje söker en laboratorieingenjör.

Ditt anställningserbjudande

Vi söker en laboratorieingenjör för ett 12 månaders konsultuppdrag hos AstraZeneca i Södertälje. Du är anställd av TNG under hela uppdragsperioden.

Du blir en del av kvalitetsorganisationen på Sweden Operations som söker en engagerad och drivkraftig person som vill arbeta med mikrobiologiska analyser av slutprodukter, API:er, vattensystem och miljökontroller. Tjänstens placering är på avdelningen QC Mikrobiologi som ligger i Snäckviken, nära Södertälje centrum.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innefattar att utföra mikrobiologiska analyser, bedöma resultat samt sammanställa och rapportera laboratorieresultat. I din tjänst kommer det ingå flera olika provflöden och produkttyper, vilket ger dig närhet till de mediciner som vi producerar till patienter på många marknader.

Tjänsten innebär att du arbetar i ett stort flöde av prover från flera olika tillverkningsprocesser. Det är en stimulerande miljö med högt tempo där du utöver laborativ skicklighet förväntas bidra till laboratoriets helhet och att ständigt förbättra verksamhetens arbetssätt så de är effektiva ur ett verksamhetsperspektiv samtidigt som de uppfyller de myndighetskrav, policys och globala ramverk som finns.

Värt att veta

När vi på AstraZeneca ser chansen att förändras tar vi tillfället i akt - för varje möjlighet, oavsett hur liten, kan vara början på något stort. Att leverera medicin som förändrar människors liv handlar om att ha entreprenörsanda – att hitta stunderna och förstå dess potential.

Välkommen till AstraZenecas "produktions-hjärta" i Södertälje, en av världens största tillverkningsenheter för läkemedel. Här trivs vi i en högteknologisk och LEAN-baserad miljö där vi värderar samarbete, förbättringsarbete och smarta lösningar högt. Våra två siter ligger vackert med närhet till stad, vatten och skog.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är drivande både självständigt och i team, samt är duktig på att främja samarbete i hela organisationen. Genom ditt arbete kommer du att kunna göra skillnad för patienters liv varje dag då du bidrar till att produktionen av livsnödvändiga mediciner kan fortlöpa.

AstraZeneca verkar i en internationell miljö vilket ställer krav på att du kan leda och driva arbetsuppgifter och rapportskrivning på svenska såväl som på engelska. 

Alla lediga jobb