TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lager -/ driftchef sökes för konsultuppdrag

Välkänt företag i nordvästra Stockholm söker en Lagerchef för ett tidsbestämt uppdrag

Vill du leda och forma framtidens lager och logistikverksamhet? Vi söker dig med flerårig erfarenhet som chef inom drift, lager eller logistik, med särskild tonvikt på e-handel, detalj- eller dagligvaruhandeln. Du är en ledare som brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare, samtidigt som du har en djup förståelse för effektiva logistikprocesser. Ta chansen att komma in tillfälligt i vårt team och driva vår verksamhet mot nya höjder!

Uppdraget har start omgående och löper till oktober med chans till förlängning.

Ditt anställningserbjudande

Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du uppskattas för din omtanke för medarbetare och din kunskap inom lager och logistik. Då vi rekryterar för en permanent tjänst önskar vi din erfarenhet och kompetens under tiden för att driften ska fortgå i det dagliga. 

I samarbete med dina driftschefskollegor har du ansvaret för att säkerställa depåns personalresurser, inklusive både företagets anställda och inhyrd personal. Med din drivkraft och engagemang skapar du en inspirerande miljö där medarbetarna ges möjlighet att nå sina individuella och företagets mål med goda prestandamöjligheter.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Centralt kontor
Centralt kontor

Dina arbetsuppgifter

I rollen innebär det att du tar ledaransvar för att operativt styra, fördela och prioritera arbetsuppgifter för lagerpersonalen. Du ansvarar även för att utvärdera och följa upp verksamheten samt arbeta mot uppsatta KPI:er. Att genomföra medarbetarsamtal, hantera lönesättning och se till arbetsmiljön och rehabilitering är också centrala delar av ditt ansvar. Därutöver ingår att kontinuerligt förbättra och effektivisera processerna för att säkerställa en smidig verksamhet.

Du ansvarar för ett team på ca 20 personer.

Värt att veta

Uppdraget har start omgående och löper ca 5 månader. Antingen är du anställd vid oss på TNG för uppdragetslöptid eller så är du underkonsult.

Våra förväntningar

Du som söker har flerårig erfarenhet inom likande tjänster. Du har tidigare varit chef och har vana att jobba med lagerprocesser och operativ drift.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara en person som är ödmjuk, beslutsam och redo att agera. Du är van vid att ta ansvar för ditt eget arbete genom att planera, prioritera och skapa struktur. Som ledare är du inte bara en coach utan även en problemlösare, som tar itu med utmaningar med en positiv inställning. Vi ser ledarskap som en nyckelfaktor för att nå framgång.

Din kommunikation är tydlig och du agerar i enlighet med dina ord. Du involverar dina medarbetare i att sätta mål och skapa visioner, vilket skapar en känsla av delaktighet, glädje och engagemang. Vidare är du öppen för förändringar, ser möjligheter framför risker och är inte rädd att testa nya idéer. Du pratar och skriver flytande svenska.

 

Alla lediga jobb