TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lageransvarig till Euromaint Rail i Lund

Vi söker just nu en lageransvarig till Euromaint Rails spårvagnsdepå i Lund!

Som medarbetare på lagret kommer du att vara ansvarig för förrådshållning av reservdelar, förnödenheter och förbrukningsartiklar. I arbetet ingår expediering av förrådsvaror, hantering av inkommande och avgående gods, inköp i våra affärssystem LN och GMAO, samt inventering av förrådsmateriel mm. Dina arbetsuppgifter är operativa det innebär att du utför arbetssysslor som kan innebära allt från orderhantering, packning, sortering, truckkörning, etc.

Ditt anställningserbjudande

Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Du kommer bland annat att jobba med:

 

Värt att veta

Tjänsten är placerad i Lund. Du rapporterar till ansvarig Underhållschef. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag till fredag. Euromaint tillämpar 6-månaders provanställning.

Våra förväntningar

Du har: 

Du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbete och förväntas vara en serviceinriktad, flexibel person. Ordning och reda är en av dina styrkor och du strävar hela tiden efter att förbättra och optimera ditt arbete. Du har en god förmåga att samarbeta och arbeta i grupp. Du har tidigare erfarenhet från lagerarbete/logistikarbete. Gärna att du har dokumenterad utbildning inom Lean Production eller motsvarande kunskaper. Du är affärsmässig och har ett utpräglat servicesinne. Du ser lösningar istället för problem.

Alla lediga jobb