TNG
Lageransvarig till Revent International AB

Lageransvarig till Revent International AB

Revent söker en operativ och strategisk lageransvarig till deras lager och transportverksamhet.

Arbetsgivare Revent International AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-30
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Anna Svedberg
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Svedberg

031-7612223

Revent söker en operativ och strategisk lageransvarig till deras lager och transportverksamhet.

Vi söker dig som jobbat som ledare inom tillverkningsindustrin och nu vill ta nästa kliv. Du kommer få vara med och utveckla både personalen och sättet ni jobbar på. Här får du jobba verksamhetsnära med både operativt och strategiskt ansvar. Att dessutom få känna doften av nybakat bröd på arbetsplatsen är mer regel än undantag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en varierande och utvecklande roll där du får möjlighet att ta fram rutiner för hur vi ska jobba operativt så det dagliga arbetet fungerar så smidigt som möjligt med bibehållen hög kvalitet. Du jobbar tillsammans med sex kollegor som du har personalansvar för. På fabriken i Upplands Väsby arbetar 90 personer.

Du kommer få jobba i ett företag som är marknadsledande inom sitt område, idag har Revent International AB återförsäljare i ca 50 länder över hela världen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som lageransvarig har du personalansvar och ska på daglig basis leda, organisera och fördela resurser på bästa sätt för att säkerställa att arbetsuppgifterna utförs i tid till förväntad kvalitet. Du har också ansvar för personalfrågor, utvecklingssamtal samt lönerevisioner och kompetensutveckling.

På sikt är du också med och utvecklar företagets logistikstrategi där ni tillsammans förbättrar rutiner, samordnar operativa ärenden för lager/transporter med operational sales, produktion, kvalitet, inköp och planering.

Du ska också säkerställa en hög servicenivå på avdelningen gällande följande arbetsuppgifter:

 • Godsmottagning inkl. dokumentation av avvikande gods/leveranser från leverantörer samt kontroll (uppmätning mot ritning) av komponenter där det definierats.
 • Plocka materialsatser för kundorder samt egen produktion.
 • Inventeringar av material.
 • Utförande och uppföljning av lego och lagerorder.
 • Koordinering av interna samt externa transporter i form av bokning och uppföljning.
 • Utleveranser till kunder (plock, packning, lastning).
 • Tydliga och korrekta lagerplatser, lagersaldon och lagerställen.
 • Löpande kontroll och justering av lagersaldo i affärssystemet när differenser upptäcks.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På sikt kan rollen innebära att du arbetar nära Supply Chain Manager som blir din chef med större frågor som exempelvis materialflöden, hur vi jobbar i produktionen samt lean- och processtöd. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du tidigare arbetat som lageransvarig, logistikkoordinator, arbetsledare eller i en annan roll med ledaransvar, gärna i en tillverkande verksamhet. Det viktigaste är att du som person är trygg i ditt ledarskap och nu vill få personalansvar fullt ut. Du kommer vara i en miljö där variation är vardag och mycket måste lösas här och nu, därför tror vi du är stabil, tar initiativ och är duktig på att kommunicera med både dina medarbetare men också andra avdelningar. Du har koll på detaljer och ordning och reda i din administration.

Eftersom en del av jobbet är att ta fram rutiner, arbetssätt och genomföra förbättringsarbeten har du förmågan att tänka systematiskt och har förståelse för hur beslut påverkar såväl verksamheten i stort som specifika enheter, resultat och processer.

För att snabbt komma in i rollen tror vi du har erfarenhet av nedan;

 • God kompetens av affärssystem för lagerverksamhet
 • Erfarenhet inom lager/logistik
 • Van att kommunicera på engelska då verksamheten finns i 50 länder
 • Jobbat med transportbokningar
Revent International AB

Revent International AB

Revent International AB är ett företag som utvecklar, tillverkar och säljer (i huvudsak via export) bageriugnar, jässkåp samt vakuumkylar till bagerier över hela världen. 1958 uppfann Revent stickugnen, och man har sedan dess varit marknadsledande och omtalade i branschen för sin innovation. Revents kontor ligger i Upplands-Väsby och har ca 100 anställda. Här finns hela stabsfunktionen inklusive marknadsföring, utveckling, konstruktion, service, inköp och även huvudfabriken. Utöver detta finns dotterbolag i USA, Tjeckien och Ryssland. Försäljning hanteras i huvudsak via lokala återförsäljare i respektive land. Idag har man återförsäljare i ca 50 länder över hela världen. 2014 lanserades Revents nästa stora innovation, den runda bakugnen, som kommer bli Revents framtid.

"In bread we trust"

Arbetsgivare Revent International AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-30
Anna Svedberg
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Svedberg

031-7612223

Räkna ut avståndet till jobbet

Ekebyvägen 18, 194 92 Upplands Väsby