TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lagerchef till Systembolaget i Stockholm

Systembolaget söker nu en lagerchef till sin nya depå i Stockholm

Har du en bakgrund som depåchef eller lagerchef? Har du kanske erfarenheter från e-handel och vill nu fortsätta din karriär i en större organisation? Vill du ansvara för att planera, utforma och utveckla Systembolagets nya depå i Stockholmsområdet? Då kan vi ha ett jobb för dig, vi gör urval löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Systembolaget ska alla känna sig välkomna, oavsett om du är kund eller anställd. Vi lever efter våra värderingar; omtänksam, kunnig och inspirerande.

Som lagerchef på Systembolagets depå i Stockholmsområdet kommer du att tillhöra enheten för Logistik som ingår i avdelningen Varuförsörjning. Din arbetsplats kommer att vara på Stockholmsdepån, där exakt placering ej fastslagits i skrivande stund. Då den nya depån inte finns ännu blir detta ett unikt tillfälle att få vara med och jobba med planering, uppstart och utveckling under en längre tid där du som lagerchef kommer vara starkt involverad. Stockholmsdepån blir en av tre depåer.

6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som lagerchef kommer du bland annat att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har flera års vana av lager- och logistikarbete och har god erfarenhet av att leda personal. Du kanske har tidigare erfarenhet från e-handel och/eller organiserande av större lager.

Du är van att arbeta som kravställare och vet vad som krävs för att ett större lager ska fungera optimalt. Du har ett driv och ett strukturerat arbetssätt som krävs för att driva och starta upp en ny verksamhet som denna. Du motiveras av att tänka nytt och är inte rädd för att komma med idéer och nya perspektiv.

Du är en social person som är lyhörd och gillar att ha många kontaktytor både internt och externt. Du är en person som har en förmåga att se helheten och kan bedöma hur omvärldsfaktorer påverkar såväl företaget som kunder. Som ledare är du inkluderande och jobbar alltid enligt Systembolagets grundvärderingar.

Alla lediga jobb