TNG
Lagerchef till Systembolaget i Stockholm

Lagerchef till Systembolaget i Stockholm

Systembolaget söker nu en lagerchef till sin nya depå i Stockholm

Arbetsgivare Systembolaget AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-12-02
6 v semester 6 v semester
Flextid Flextid
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Hendrik Christiansson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Systembolaget söker nu en lagerchef till sin nya depå i Stockholm

Har du en bakgrund som depåchef eller lagerchef? Har du kanske erfarenheter från e-handel och vill nu fortsätta din karriär i en större organisation? Vill du ansvara för att planera, utforma och utveckla Systembolagets nya depå i Stockholmsområdet? Då kan vi ha ett jobb för dig, vi gör urval löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Systembolaget ska alla känna sig välkomna, oavsett om du är kund eller anställd. Vi lever efter våra värderingar; omtänksam, kunnig och inspirerande.

Som lagerchef på Systembolagets depå i Stockholmsområdet kommer du att tillhöra enheten för Logistik som ingår i avdelningen Varuförsörjning. Din arbetsplats kommer att vara på Stockholmsdepån, där exakt placering ej fastslagits i skrivande stund. Då den nya depån inte finns ännu blir detta ett unikt tillfälle att få vara med och jobba med planering, uppstart och utveckling under en längre tid där du som lagerchef kommer vara starkt involverad. Stockholmsdepån blir en av tre depåer.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som lagerchef kommer du bland annat att:

  • arbetsleda lagerpersonal och gruppchefer för att leverera på uppsatta mål
  • skapa goda prestationsmöjligheter för medarbetarna för att nå individuella och verksamhetsmässiga mål
  • utforma och utveckla arbetsprocesser tillsammans med medarbetare och kollegor för att optimera lagerhantering och varuflöden
  • ingå i ledningsgruppen för enheten och samarbeta och nätverka med övriga depåer
  • bemanna och rekrytera personal till depån, dels tillsvidarepersonal men också inhyrd personal
  • skapa och upprätthålla goda externa och interna relationer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har flera års vana av lager- och logistikarbete och har god erfarenhet av att leda personal. Du kanske har tidigare erfarenhet från e-handel och/eller organiserande av större lager.

Du är van att arbeta som kravställare och vet vad som krävs för att ett större lager ska fungera optimalt. Du har ett driv och ett strukturerat arbetssätt som krävs för att driva och starta upp en ny verksamhet som denna. Du motiveras av att tänka nytt och är inte rädd för att komma med idéer och nya perspektiv.

Du är en social person som är lyhörd och gillar att ha många kontaktytor både internt och externt. Du är en person som har en förmåga att se helheten och kan bedöma hur omvärldsfaktorer påverkar såväl företaget som kunder. Som ledare är du inkluderande och jobbar alltid enligt Systembolagets grundvärderingar.

Systembolaget AB

Systembolaget AB

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se www.systembolaget.se.

Arbetsgivare Systembolaget AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-12-02
Hendrik Christiansson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsträdgårdsgatan 14