TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lagermedarbetare till Essve i Kungälv

Är du strukturerad och vill arbeta med lager och leverans med kvalitet? ESSVE i Kungälv söker en medarbetare till sitt lager!

Vill du vara med och bidra till att vårt lager och vår logistik blir till världsklass? Här får du möjlighet att arbeta operativt och bidra till utvecklingen av vår lagerverksamhet. Hos oss på ESSVE jobbar du på ett företag som är ledande i sin bransch. Är du tillgänglig inom kort? Skicka in ansökan redan idag, Välkommen!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Essve är i en stark tillväxt med en tydlig vision och är idag marknadsledande i Norden. Här får du en övergripande uppgift att utveckla den dagliga lagerverksamheten.

Vi erbjuder också:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som medarbetare hos oss ser vi att du bidrar med en god kvalitet på arbetet med leverans till kund. Du säkerställer att riktlinjer och policys följs samt är lösningsfokuserad och initiativrik. Du spelar en nyckelroll med dina kollegor för att företaget skall kunna nå uppsatta mål. Tillsammans ser vi till att driva utvecklingen och att våra kunder är nöjda. 

På lagret i Kungälv är det idag fyra medarbetare och du rapporterar till Lageransvarig. Rollen är på heltid och ett vikariat på ca: ett år med möjlighet till fortsatt anställning efter dialog med företaget. För rätt sökande så finns det goda möjligheter till vidareutveckling inom företaget.

VEM ÄR DU?

Du uppskattar ett bolag med entreprenörsprofil. Du vill ha möjlighet att påverka och är lösningsorienterad. Du är en doer som gillar att planera, skapa struktur och samarbeta med andra. Du bör ha en gymnasial utbildning alternativt en erfarenhet från lager/logistik, gärna inom industri, eller ha motsvarande kunskaper. Det är viktigt att du har god förståelse för lagerhantering och är kvalitetsmedveten. Du har ett gott driv, tar gärna egna initiativ, och kan arbeta under högt tempo i ett härligt gäng med högt i tak.

Vi ser också att du har:

Alla lediga jobb