TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lagermedarbetare till Tullinge, Stockholm

Nu söker vi en erfaren lagermedarbetare för ett konsultuppdrag hos vår kund i Tullinge, Stockholm.

Har du tidigare arbetat som lagermedarbetare och är en noggrann och ansvarsfull person? Då kan du vara den vi söker! Vi letar nu efter en lagermedarbetare för ett konsultuppdrag hos vår kund i Tullinge, Stockholm. Uppdraget startar omgående och pågår till slutet av augusti. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens kommer till sin rätt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara att:

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående som pågår till sista augusti. Du kommer vara anställd av oss på TNG men arbeta ute i vår kunds lokaler i Tullinge. Arbetstiderna är måndag till fredag kl 08.00-17.00.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lagermedarbetare och har god systemvana. Du talar och skriver engelska flytande och det är meriterande med god svenska. Arbetet innebär att man rör sig mycket och går regelbundet i trappor samt en del tunga lyft, så du behöver ha förmågan att kunna lyfta minst 15 kg. Som person är du noggrann, strukturerad, gillar att ha ordning och reda omkring dig samt är ansvarstagande.

Alla lediga jobb