TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Längre konsultuppdrag inom backoffice/finans

Letar du efter en kombinerad roll inom ekonomi och backoffice och har öga för detaljer. Då kan det här vara din nästa utmaning!

Har du tidigare erfarenhet från bank eller fondbolag och god förståelse för aktieaffären? Vill du arbeta i en händelserik arbetsmiljö? Bra! Då kan detta uppdrag vara rätt för dig.

Konsultuppdraget är till en välkänd kund i centrala Stockholm med gott renommé.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Rollen är varierande men handlar i första hand om att ta hand om allt backoffice-arbete i samband med aktieaffärer. Vissa standardiserade uppgifter men också nya och ad hoc grejer. 

Placering: Centrala Stockholm. 

Värt att veta

Tjänsten är ett längre konsultuppdrag på 9 månader upp till 2 år. Du blir en del av ett team på en handfull medarbetare. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet och förstår aktiehandel. Vi ser gärna att du tidigare arbetat på köpsidan på aktiefond eller på bank och har förståelse för hur man sätter affärer och aktielån, valutaaffärer m.m.

Du hanterar Officepaketet och speciellt Excel väl och är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

Alla lediga jobb