TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Längre konsultuppdrag inom lön ( lönekonsult )

Letar du efter en kombinerad roll inom ekonomi och backoffice och har öga för detaljer. Då kan det här vara din nästa utmaning!

Har du tidigare arbetat som löneadministratör? Brinner du för siffror och värdesätter hög kundnöjdhet? Då kan detta vara möjligheten för dig!

Konsultuppdraget är till en välkänd kund i Örebro.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta som löneadministratör i ett bolag med stort engagemang, nytänkande och affärsfokus.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att hantera hela löneprocessen. Du supporterar både chefer och medarbetare i deras löneadministrativa frågor samt ansvarar för att lagar och kollektivavtal efterföljs. Vidare ingår externa kontakter med rapportering till bland annat försäkringskassan, collectum och arbetsförmedlingen. 

Vi hämtar idag manuellt tid från vårt tidsregistringsverktyg Infobric men utför själva löneberednigen i Visma 600.

Värt att veta

Tjänsten är ett längre konsultuppdrag på 6 månader upp till 1 år. Du blir en del av ett team på en handfull medarbetare. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och vidareutbildning som lönespecialist eller motsvarande, alternativt flerårig erfarenhet av kvalificerat löneadministrativt arbete. Erfarenhet av systemarbete, är meriterande. Din datorvana är god, du kan hantera Officepaketet och IT-verktyg, och du har kunskap om svenska arbetsrättsliga lagar och kollektivavtal. Du är flytande i svenska i tal och skrift samt har god engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb